2777
2789
عنوان

میخام ی رژیم سنگین بگیرم

822 بازدید | 13 پست

پیشنهادتون چیه؟

تا مرداد باید ۵۳ بشم

الان 77

‹در‌من‌دخترکی‌سازِ‌اُمیدواري‌می‌نوآزد!💭🎻›              -کاربری چند‌نفرس!  لطفا برای سلامتی مادرم یک صلوات بفرستید🥺⚘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوماهه بخوای این وزنو کم کنی تمااام بدنت داغون میشه تااون موقع نهایتا ده کیلو باس کم کنی. موهات میریزه ، بدنت خالی میشه کمبود انواع ویتامین ها پیدا میکنی ،پوستت داغون میشه،اعصابت ضعیف میشه وهزارتا چیز دیگه. واقعا ارزش داره؟ زودتر شروع میکردی خب

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

مرداد چ خبره حالا 🙄

🤣😁هیچی بابا . چون میخایم بریم مسافرت به خاطر همون

‹در‌من‌دخترکی‌سازِ‌اُمیدواري‌می‌نوآزد!💭🎻›              -کاربری چند‌نفرس!  لطفا برای سلامتی مادرم یک صلوات بفرستید🥺⚘
دوماهه بخوای این وزنو کم کنی تمااام بدنت داغون میشه تااون موقع نهایتا ده کیلو باس کم کنی. موهات میری ...

زودتر که نمیتونستم به دلایلی 

۱۰ کیلو هم راضیم فقط بگو چجوری

نابود میشی 

واقعا خجالت میکشم دیگه😞

نابودم بشم برام مهم نی

زودتر که نمیتونستم به دلایلی  ۱۰ کیلو هم راضیم فقط بگو چجوری

کالری شماری کن وزنت ضربدر 20 منهای200 اون کالری مجازته بخوری درروز و ورزش همزمان باهاش.

راه دوم: نخوردن برنج بیش از پنج قاشق و مصرف بیشتر پروتئین، نون به اندازه سه کف دست فقط ، حذف کامل شکر و شیرینی جات جز خرما فقط یکی،مصرف بیشتر سبزیجات و کاهو همراه با غذا و مصرف مولتی ویتامین و امپول ویتامین ب 12 و ب کمپلکس و اهنو فولیک اسید و ویتامین دی. کلا باس طبق این چیزا ک گفتم یک برنامه غذایی روزانه برای خودت بنویسی هرروز و پیاده روی حداقل نیم ساعت در روز. من خودم توی حدود سه ماه اینجوری 17 کیلو کم کردم

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

کالری شماری کن وزنت ضربدر 20 منهای200 اون کالری مجازته بخوری درروز و ورزش همزمان باهاش. راه دوم: نخ ...

ببخشید این قرصایی ک اسم بردی چاق کننده نیستن؟ هر روز همشو میخوردید با یک روز درمیون؟

❤کم سرمایه ای نیست داشتن آدمهایی ک حالت را میپرسن ولی از آن بهتر داشتن آدمهاییست وقتی حالت را میپرسند میتواتی بگویی: تو را ک دارم حالم عالی است❤
ببخشید این قرصایی ک اسم بردی چاق کننده نیستن؟ هر روز همشو میخوردید با یک روز درمیون؟

ویتامین دی هفته ای یکی ، امپول ها دو هفته هفته ای یکی ،اهن فولیک اسید شبی یکی. چاق کننده که نیستن داری رژیم میگیرید دیگه چجوری میخواد چاق کنه. مولتی ویتامین اپتی ومن هم عالیه روزی یکی خودش همه چی داره اگه فکر میکنید اشتهاآور هست شب قبل خواب بخورید

ببخشید ویتامین دی رو اشتباه گفتم. ماهی یکیه