2777
2789
عنوان

کسی تهدیدتون کنه چکار میکنید

136 بازدید | 15 پست

وقتتون بخیر 

کسی تهدیدتون کنه در صورتی ک خانواده پشتتون نباشن و کلا ماجرارو بد تر میکنن چ میکنین؟ 

اللهم عجل ولیک‌الفرج امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی ؟! :)اگه داری امضامو میخونی میشه برای عاقبت به خیری و حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط امیدوارم زود از شرش خلاص شی ...منم ی اشغال خیلی تهدید کرد زنگ میزد گوشی خونه و مادرم اما فقط برا من بترسون خداروشکر اسفند امسال ازدواج کرد راحت شدم بخدا کابوس بود برام همش استرس درس..درکت میکنم واقعا 

- عَز خودِتون‌ اِنسآنیَت بہ جآ بِذآرید تولیدِ مِثل رو هَمِہ حِيوونآ هَم بَلَدَن😹🖕🏿
به دوستام وکیل و روانشناس و پلیس و پلیس اجتماعی اطلاع میدم و با خبرشون میکنم

من همه جا رفتم ولی بازم دستم ب هیچ جا بند نشد 

اللهم عجل ولیک‌الفرج امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی ؟! :)اگه داری امضامو میخونی میشه برای عاقبت به خیری و حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍🤲🏻
تهدید چی بوده/ و اگه پیگیری قانونی کردی چرا دستتو نگرفتن بهونشون چی بود؟

والا خیلی مفصله چجوری براتون توضیح بدم الان یخ کم دسم بنده

والا خیلی مفصله چجوری براتون توضیح بدم الان یخ کم دسم بنده

باید با کسی که میتونه کاری کنه و قانون در تماس باشی پلیس اجتماعی شمارش 123 و خانه امن برای زنا وکیلا و مشاورا و بهشون بگی که قبلا به قانون مراجعه کردی و برات بهونه اوردن ولی تو الان احساس ناامنی میکنی و تا میتونی مدرک جمع کن از صدای تهدید و اسکرینو کلی چیز دیگه

باید با کسی که میتونه کاری کنه و قانون در تماس باشی پلیس اجتماعی شمارش 123 و خانه امن برای زنا وکیلا ...

اخه منه خر همون شب همه چیو پاک کردم اصلا عقل ندارم مردمم سو استفاده میکنن