2777
2789
عنوان

سبوس برنج دکتر بیز

8722 بازدید | 9 پست

بچه ها سلام

من تعریف سبوس دکتر بیز رو شنیدم از یه بنده خدایی که باهاش لاغر کرده بود ولی نخریدم فک کردم شاید چون مالِ شرکت بیز هست چیز جالبی نباشه و اون بنده خدا داره بزرگ نمایی میکنه که بالای سی کیلو لاغر کرده،تا اینکه خواهرم خرید و واقعا اونم بی اشتها شده و داره خوب لاغر میکنه خدارو شکر، منتهی من دو روز پیش خریدم و اشتهام اصلا کم نشد!!نمیدونم چرا روی من بی تاثیر بود!! کسی بوده که تجربه ی استفادشو داشته باشه؟

قیمتش؟ و طرز مصرفش چجوریه  زیاد آب بخوری اشتهات کم میشه  شربت خاکشیر و دونه شربتی درست ک ...

هشتاد خریدمش، کسی که ازش خریدم گفتش نیم ساعت قبل غذا با ماست بخور ،خودم سبوس داشتم تو خونه از یه مارک دیگه که اونم بی تاثیر بود روی من،ولی چون تو نت خوندم سبوس تو معرض هوا اکسید میشه و خاصیتش کم میشه ،گفتم شاید این بیز کمک کنه به کم شدن اشتهام چون ساشه ای هستن و تو کمتر از چند ساعت بسته بندی میشن و این ها،ولی خب انگار هیچی نمیتونه جلوی اشتهای منو بگیره 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شماکه از سابلیمینال نتیجه گرفتی  چرا برای تناسب اندام ازش استفاده نمیکنی؟  می‌خوام ...

عزیزم من مدام گوش نکردم، سابلیمینال رو اگه یه روز گوش ندی کل روزهایی که گوش دادی هیچ میشه