خانوما من نسبت ب یک شخص خاص خیلی انگار حسودم ..مثلا راجعبش هر حرفی بشنوم داغون میشم و حالم بد میشه و چند روز مث سگ میشم..دقیق نمیدونم چ حسیه حسادت یا چی..ولی هر وقت میبینمش حالم خراب میشه..شاید چون خودشو خیلی میگیره ولی واقعا آدم بدجنسیه
چکار کنیم؟اینجوری من ناجور میشم تاپیک زدم پریشب رفتم مهمونی ..این شخص ک گفتم خواهرشوهر دورومه..شاید ...
راه حلش اینه که نبینیشون یا خیلی کم به خدا گیر افتادیم رسما شوهر کردیم به صد نفر اووووف نمیدونم کی گفته باید کسیو که متنفریم تحمل کنیم اخه تا کی من که قطع رابطه هستم با اونا
باید چکار کنم آروم بشم؟ اگه مطلب یا چیزی باشه بخونم ک آروم شم ممنونت میشم عزیزم
والله منبع خاصی نمیدونم که معرفی کنم اما اگه تلگرام داری کانال انگیزشی سرچ کن . کلا ندیده بگیرش . تو که مجبوری باهاش در ارتباط باشی . اما مثل مرده ها باشه برات . زیاد باهاش هم صحبت نشو . کینشو هم از دلت بیرون کن . مثلا من خودم گاهی که یاد ظلم های اطرافیان میفتم . بعد با خودم فکر میکنم . کجای کار خودم اشتباه بوده که اونا سو استفاده کردن . یا مثلا میبینم که خودم ضعیف بودم و نتونستم از خودم دفاع کنم . بعد بخودم قول میدم اون رفتار ترک کنم . و اجازه ندم دیگه کسی اذیتم کنه . اونوقت تنفرم از طرف کم و کم میشه . بعدم میذارمش کنار . حتی جایی باشم که کنارمم نشسته باشه انگار وجود نداره
هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔