2777
2789
عنوان

حسادت و داغون شدن اعصابم ..راه حل بدید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه حرفیه که میزنی  اون الان با یکی دیگست و مال اونه شما چرا بهش نظر داری و میخای که رابطه اون ...

تا حالا کسیو خواستی و کلی براش انتظار کشیده باشی و مفت مفت مال کسی دیگه بشه ؟ لطفا کسیو قضاوت نکنید ! 

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤
تا حالا کسیو خواستی و کلی براش انتظار کشیده باشی و مفت مفت مال کسی دیگه بشه ؟ لطفا کسیو قضاوت نکنید ...

حالا که مال یکی دیگه شده 

میخای ازاون طرف پسش بگیری؟ 😂

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️
حالا که مال یکی دیگه شده  میخای ازاون طرف پسش بگیری؟ 😂

وقتی ی نفر غم داره، به غمش نخند ! عشق قضیه ش با همه چی فزق میکنه ... بااستیکر خندت خنجر زدی تو قلبم

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤
چکار کنیم؟اینجوری من ناجور میشم تاپیک زدم پریشب رفتم مهمونی ..این شخص ک گفتم خواهرشوهر دورومه..شاید ...

راه حلش اینه که نبینیشون یا خیلی کم به خدا گیر افتادیم رسما شوهر کردیم به صد نفر اووووف نمیدونم کی گفته باید کسیو که متنفریم تحمل کنیم اخه تا کی من که قطع رابطه هستم با اونا  

باید چکار کنم آروم بشم؟ اگه مطلب یا چیزی باشه بخونم ک آروم شم ممنونت میشم عزیزم 

والله منبع خاصی نمیدونم که معرفی کنم اما اگه تلگرام داری کانال انگیزشی سرچ کن . کلا ندیده بگیرش . تو که مجبوری باهاش در ارتباط باشی . اما مثل مرده ها باشه برات . زیاد باهاش هم صحبت نشو ‌ . کینشو هم از دلت بیرون کن . مثلا من خودم گاهی که یاد ظلم های اطرافیان میفتم . بعد با خودم فکر میکنم . کجای کار خودم اشتباه بوده که اونا سو استفاده کردن . یا مثلا میبینم که خودم ضعیف بودم و نتونستم از خودم دفاع کنم . بعد بخودم قول میدم اون رفتار ترک کنم . و اجازه ندم دیگه کسی اذیتم کنه . اونوقت تنفرم از طرف کم و کم میشه . بعدم میذارمش کنار . حتی جایی باشم که کنارمم نشسته باشه انگار وجود نداره 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔
وقتی ی نفر غم داره، به غمش نخند ! عشق قضیه ش با همه چی فزق میکنه ... بااستیکر خندت خنجر زدی تو قلبم

ببخشید عزیزم قصدم ناراحت کردنت نبود منظورم اینه که لیاقت تو بیشتر از این عشقاست بازم شرمنده فک کردم شاید توهم بخندی و شاد بشی نه این که مسخرت کنم چ

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️
ببخشید عزیزم قصدم ناراحت کردنت نبود منظورم اینه که لیاقت تو بیشتر از این عشقاست بازم شرمنده فک کردم ...

اتفاقا اصلااا همچین منظوری نداشتی ...

اتفاقا اصلااا همچین منظوری نداشتی ...

شرمنده 

دوس ندارم کسی از دستم دلخور باشه

و دل کسو بشکنم خاهش میکنم حلالم کن💔