2821
2789
عنوان

چااااق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 46 پست

دگزا خیلی عوارض داره اصن نخورید خیلی به بدن آسیب میزنه یادمه کلیه هامم درد میکرد .بعد از چن ماه هم برگشتم سرجام باز لاغر شدم فقط درد کشیدم این وسط

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
عزیزم خودت میدونی .چاقی بدون سلامتی به درد نمیخوره به عنوان کسی که تجربه کرده میگم نخور

عاره خب درسته عزیزم

ولی واقعا خسته شدم به زود خودمو با داروگیاهی از۵۲رسیدم‌به ۶۳ که دیگه اون‌داذو گیاهی روم تاثیر نمیزاره وعطاری بهم گفت دگزابگیربادوز پایین 

کلا اینجور عادیم دوروز بخورم چاق میشم اگه نخورم داغون لاغر میشم

استعداد چاق شدنو دارم فقد اشتها ندارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره دوماه خوردم خیلی خوب بود دکتر برام نوشت ولی قطع کردم برگشت .شماهم اول با پزشک مشورت کن ولی وحشت ...

چقد بد كه برگشت عاخه چرا برگشت مگه اشتهاتون زياد نشد؟مگه زياد نميخورديد؟

يعني همشون ورم بوده عاب رفته زير پوستتون

من دوهفته بیشتر نخوردم یادم نیس چن کیلو چاق شدم ولی انقد چاق شدم که هرکی میدید بهم میگفت .ولی یادمه ...

اگ اینجوری باشه منم بگیرم

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤
عاره خب درسته عزیزم ولی واقعا خسته شدم به زود خودمو با داروگیاهی از۵۲رسیدم‌به ۶۳ که دیگه اون‌داذو گ ...

منم لاغر بودم دگزا خوردم تو یه ماه ۳ کیلو اضافه کردم ولی بعد که قطع کردم برگشت.شلی پوست میاره و خیلی عوارض دیگه داداشم دعوام کرد گف چرا سر خود میخوری ینی خیلی مریض شدم

اگ اینجوری باشه منم بگیرم

عزیزم من عوارضشو هم گفتم به نظرم نخور نمیارزه به بدنت آسیب بزنی 

منم لاغر بودم دگزا خوردم تو یه ماه ۳ کیلو اضافه کردم ولی بعد که قطع کردم برگشت.شلی پوست میاره و خیلی ...

دیگه بعد از اون هیچی استفاده نکردی برای چاق شدن؟!

عزیزم من عوارضشو هم گفتم به نظرم نخور نمیارزه به بدنت آسیب بزنی

همبن الانم ی پودرز خوردم کلی جوش زد صورتم ب زور بهتر شد

نمیدونم اخه راهی نمونده

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤
 همبن الانم ی پودرز خوردم کلی جوش زد صورتم ب زور بهتر شد نمیدونم اخه راهی نمونده

جوشو میتونی درمان کنی ولی اگه خدای نکرده به کبد و کلیه ات آسیب برسه با هیچی نمیشه جبرانش کرد .