2777
2789
عنوان

کلاس برای بچه ۸ ساله

385 بازدید | 12 پست

خانومایی که تجربه دارید
می خوام پسرمو کلاس زبان ببرم
چه چیزهایی برام مهم باشه؟
الان هر آموزشگاهی یه کتاب معرفی میکنه و کلاً هم مجازین

به نظرتون کدوم کتاب یا روش بهتره

چقدر خوبه خواست خدا با خواست دلت یکی بشه

یکی از بهترین موسسه زبان خارجه کانون زبان ایرانه.

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از بهترین موسسه زبان خارجه کانون زبان ایرانه.

اینو میدونم عزیزم ولی با توجه به تهیه کتاب و روش ثبت نام میخوام نزدیک خونه باشه

الان بیشتر میخوام بدونم تو این سن چه کتابی بهتره

Big book, happy words و....

خسته میشه ما تو فامیل داشتیم که خسته شدن دیگه نرفتن ادامش رو

ممنون آخه پس چکار کنم ؟تو خونه خسته میشن بیرونم که نمیشه بردشون گفتم در ادامه مدرسه یکمی سرگرم بشه و چون با معلم در ارتباطه

خودم هم تو اون یک ساعت به کارهام و بچه کوچیکه برسم

سلام میشه یه سوال ازتون بپرسم؟

لایک نکن. خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد، باید به چپت باشد و کاریت نباشد😂                                  ز تمام بودنی ها تو همین، از ان من باش که به،  غیر با تو بودن دلم، ارزو ندارد. دوست دارم مرد نظامی من💜💜💜👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️

سلام وقتتون بخیر،  ممنون میشم جواب منو بدید. ببخشید یجا دیدم که نوشتید رشته تون زمین شناسی هست، میخواستم بپرسم جایی مشغول هستید با این رشته؟ آخه منم ارشد زمین دارم تهران هم نیستم