2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا?تاثیری داره?

واسه من که جواب داد

آخرای ماه رمضان اینقدر غذام کم شده بود.به شرطی که بعد افطارم زیاد نخوری تا بد تر معده ات جا باز کنه

البته الانم نسبت به قبل کم میخورم و زود احساس سیری می کنم 

واسه من که جواب داد آخرای ماه رمضان اینقدر غذام کم شده بود.به شرطی که بعد افطارم زیاد نخوری تا بد ت ...

از وقتی باردار شدم یکم غذام زیادتر شده معده م اومده جلو!خیلی ناراحتم میکنه بعد از زایمان حتما روزه میگیرم اخه میگن شکم کوچک میشه ولی معده نه !اگه اینطوری بمونه که خیلی ضایعست شکمم دو تیکه شده😭😭😭

از وقتی باردار شدم یکم غذام زیادتر شده معده م اومده جلو!خیلی ناراحتم میکنه بعد از زایمان حتما روزه م ...

عهههه بارداری بی خیال بابا 

تو الان باید فقط بخوری نگران این چیزام نباشی 

منم تو بارداریم این طوری بودم  با اینکه قبل بارداری یکم شکم و پهلو داشتم و وزنم 64بود بعد زایمانم اینقدر لاغر شدم وزنم 54 شد و خبری از شکم و پهلو نبود