ما یکسالو نیمه عقدیم مادرم ی بله برون خیلی مفصل گرفت برام بعدش عقد محضری کردیم و یهو کرونا اومد نتونستیم جشن عقد بگیریم الانم مادرم میگه برات حنابندون مفصل میگیرم تو تالار عروسی ام ک شوهرم میخاد بگیره ی دلم میگه عقدمم با عروسیم یکی کنم عکس عقد بندازم محضر برم فیلم بگیرم فیلم فرمالیته بگیرم ولی دلم راضی نمیشه همش حس میکنم ی چیزی کمه این وسط دلم ی عقد مفصل میخاد تو تالار با لباس عروس رنگی و عکسای عقد هرجا عکس عقد میبینم دلم کباب میشه ب حال خودم شرایط کرونا مهم نیس میتونیم بگیریم چون مهم نیس کسی بیاد یا ن کمم باشه مهمون مهم نیس ولی آیا مزه میده بد نیس بعد یکسال؟بخدا ک دلم خونه هر روز حرفشو میزنم تو خونه هروقت تو اینستا اینا عکس و فیلم عقد میبینم گریم میگیره چیکار کنم توروخدا بگید خیلی عقد دوس دارم 😭😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
البته اینم بگم تو عقد محضریم هیچ کس نبود و خیلی ساده بود و من با مانتو شلوار بودم واسه همینم کلا آرز ...
دقیقا منم عقد محضریم فقط مامان بابای خودم و مادرو پدر شوهرم بودن
منم با مانتو و لباسای ضااایع😂ولی امیدم به عقد سر عروسیه که لباس عقد خوشگل بپوشم عکس بگیرم😁
💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
من ک ه عقدی داشتم نه عروسی نه بله برون و حنا بندون
نه لباس عروس
نه تالار
نه جشن
نه عکس
نه فیلم
نه دسته گل
نه ارایشگاهی
نه جهیزیه
نه جهاز برون
نه خرید سر عقد
۱۷ بودم عقد محضری شدیم
۱۸ اومدم خونه خودم با لباس مشکی 😔😔😔😔😔😔😔😔
منم خیلی دوست داشتم لباس عروس بپوشم ولی نذاشتن🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍