2777
2789
شوهر من زیاد اهل ابراز کلامی نیست  من بیشتر قربون صدقش میرم

مثل ما انگار خودم و همسرمو بیان کردی

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلاً زیاااد، بعد زایمانم تا الان ک دخترم یک سالشه هرروز دعوا داریم، کرونا اومد شوهرم خونه نشین شده ...

وای مث منی...همش رو اعصابمه

البته میره سرکار یعنی تا قبل زایمان من میرفتم اون خونه بود بعد زایمان اون رفت سرکار حالا انگار طلبکاره

روز نیست جنگ اعصاب نداشته باشیم.خصوصا که خاله زنک هم هست و حسادتاش به خواهرم و شوهرش داره دیوانم میکنه...همین سرشب باز دوباره دعوا داشتیم

بی احساس!!!! خدابهت رو کرده ،تو پس میزنی؟

نمیتونم 

بلد نیستم

مغرورم خیلی زیاد🤦🏻‍♀️

گاهی میگه دوس دارم ازت بشنومم بهش نیاز دارم دلم میسوزه براش

ولی نمیچرخه تو دهنم🤦🏻‍♀️

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
خیلی هم بهتر 😍من اینجوری دوست دارم شوهرم کلامی هم بلد نیست نگاهی هم همش به مسخره میگیره ادا درمیاره ...

الهیییی😅😅

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
😁اینم یه جورشه دیگه چکارشون کنیم😁

اذییت نمیشی ؟

من دگر دوروبرم مردی ببینم که به همسرش محبت میکنه برای اونا خیلی خوشحال میشم اما دلم خیلی به حال خودم میسوزه 

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹
وای مث منی...همش رو اعصابمه البته میره سرکار یعنی تا قبل زایمان من میرفتم اون خونه بود بعد زایمان ا ...

دقیقا ماهم، انتظار داره بابام بیاد خرجیمونو بده، خونه باباش زندگی میکنیم، بعد سه سال زندگی عرضه نکرده یه خونه اجاره کنه برام، سر شبی رفتیم خرید سوپر مارکت اونجا جلو همه می‌گفت مایع لباسشویی زیاد استفاده میکنی کمتر بریز، سیصد تومن خرید کردم از وقتی نشستیم تو ماشین هی ب روم آورد ، یک میلیون هم برای خرجی ماهیانه داد، ولی هی گفت هی گفت، آخرم قاطی کردم دعوامون شد، پول بهم میده ولی جرات ندارم خرج کنم... 

نمیتونم  بلد نیستم مغرورم خیلی زیاد🤦🏻‍♀️ گاهی میگه دوس دارم ازت بشنومم بهش نیاز دارم دلم م ...

تو تنهایی تمرین کن جلوی آینه بگو .چطور میتونی ابراز علاقه رو بی جواب بذاری .حداقل رفتاری نشون بده .با چشمات .با بغل کردن 

ولی با گفتار چیز دیگه ایه .چه شوهر رمانتیکی داری 

احتمالا اوایل زندگیتونه

..

اذییت نمیشی ؟ من دگر دوروبرم مردی ببینم که به همسرش محبت میکنه برای اونا خیلی خوشحال میشم اما دلم خ ...

نه اصلا....شوهرم البته صفر هم نیست

ولی من بیشتر قربون صدقش میرم

کلا مهربونه و خیلی به حرفم گوش میکنه.....همینکه هرچی بگم نه نمیگه خودش محبتِ دیگه

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤
نه اصلا....شوهرم البته صفر هم نیست ولی من بیشتر قربون صدقش میرم کلا مهربونه و خیلی به حرفم گوش میک ...

درسته عزیزم انشالله همیشه خوشبخت باشی گلم💕