توت_فرنگی_کوچولو__ مدیر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 325 عنوان 👫شوهرتون چقدر قربون صدقه میره در طول روز یا خودتون چقدر اینکار رو میکنید ؟! 🙃😜 | مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 50 پست شما یا نامزد و شوهر تون چقدر در طول روز از هم تعریف میکنید و ناز و همو می کشید و قربون صدقه هم میرید؟! 😂😂😂بگید ببینیم چ خبره... 😜 1400/03/01 | 02:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
افسانه۶۷ترکیده عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 6969 درسته عزیزم انشالله همیشه خوشبخت باشی گلم💕 مرسی عزیزم و همچنین شما❤ خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤
sedna98 عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 3952 دقیقا ماهم، انتظار داره بابام بیاد خرجیمونو بده، خونه باباش زندگی میکنیم، بعد سه سال زندگی عرضه نکرد ... تقریبا شبیه زندگی من...البته اون خرجمیکنه ولی هزارتا منت میذارهاونمتوقع داره بابای من بیاد جمعمون کنهعرضه نداشتن زن و زندگی بچرخونن غلط کردن زن گرفتن
منتظر_تودلی عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 2990 تقریبا شبیه زندگی من... البته اون خرجمیکنه ولی هزارتا منت میذاره اونمتوقع داره بابای من بیاد جمع ... واقعا، منم همیشه همینو بهش میگم، راستش گاهی ک بهم فشار اومده رفتم بی خبری طلاهامو فروختم... بابام هم کم نمیذاره این پرتوقع شده
sedna98 عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 3952 واقعا، منم همیشه همینو بهش میگم، راستش گاهی ک بهم فشار اومده رفتم بی خبری طلاهامو فروختم... بابام هم ... نه من که کوفت هم دست خودم ندارمهمهجی دست خودشهپدرمم در حد توانشگهگاه خریدی چیزی میکنه برامونبابای خودش بدهروز اول خواستگاری هی میگفتن ما حمایت میکنیمما حمایت میکنیم...الانمبیان حمایت کنن
ملودی۶۴ عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 8682 ابراز علاقه و احترام هست. ولی از اینکه کسی ناز کنه نازش رو بکشم بدممیاد خودمم اصلا اهل این کارا نیستم ناز نمیکنم دنبال ناز کشم نیستم. مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
منتظر_تودلی عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 2990 نه من که کوفت هم دست خودم ندارم همهجی دست خودشه پدرمم در حد توانشگهگاه خریدی چیزی میکنه برامون ... 😭😭😭 امشب خیلی غصه دارم، دعوای بدی کردیم، آرزوی خونه دار شدنمو باید با خودم به گور ببرم