2777
2789
عنوان

اونایی که هدف دارن 🌱

294 بازدید | 23 پست

سلام دوستای عزیزم 

میدونم مشکل خیلی از ما خوابه ، خودمم چند وقتیه صبح ها خوابمه و از کارام عقب میفتم

میخوام یه گروه بزنم توی تلگرام برای کسانی که هدف دارن

ساعت بیداری بزنیم و لیست کارهامون رو بذاریم بعد بریم دنبال هدفامون

فرقی هم نمیکنه هدفتون چی هست؛ کنکوری سراسری و ارشد و .. هستین ، یه زبانی رو شروع کردن ، یا سرکار میرن و...

اگر تعداد معقول بود که گروه رو استارت بزنیم

دوستانی که با من اشنایی ندارن تاپیک های قبلم رو ی نیم نگاهی بندازن 🙏🏻 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هدف ندارم ولی دوست دارم هدفمند بشم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم

من تل ندارم😢🤕

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

باشه منم میام . لینک بدین

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

من

من خنده زنم بر دل   دل خنده زند بر من اینجاست که میخندد دیوانه به دیوانه  🍇چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست  🍇برای حاجتم صلوات بفرستین🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏کاربری دو نفره س هی نگین تاپیکا تناقض داره🥴
میشه واتساپ باشه من تل ندارم

امضات عالی

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...