2777
2789
عنوان

مامانایی که سیسمونی خریدید بیاین راهنمایی لباس نوزاد +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 25 پست
پنج تیکه ش از اوناست که یه شورت عینکی هم داره؟  اگه آره که سه تیکه رو بگیر.چون علنا اون شورته ...

اتفاقا من شورت عینکی زیر شلوار میپوشونم برا بچم آخه مای بی بی رو محکم میگیره جمع نمیشه یه طرف

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم ولی قیمت سه تیکه خیلی بیشتره

خوب پس بخر مبارک باشه.به سلامتی بغل بگیریش.

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
اتفاقا من شورت عینکی زیر شلوار میپوشونم برا بچم آخه مای بی بی رو محکم میگیره جمع نمیشه یه طرف

برا زمستون کار جالبیه.ولی تابستون بچه میپزه.همون پوشک کلی گرم میکنه.

من  خودم به شخصه اصلا دوست ندارم مخصوصا واسه پسرا

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
ااا چه خوب که گفتیدمن فک نمیکردم به درد بخوره

اره خیلی خوبه من یه ماه اول نمیپوشوندم برا بچم هر کی بغلش میکرد درز شلوارش میوفتاد روی مای بیبیش کج میشد همش یه وری بود از اونروز که تنش میکنم محکم مایبیبی رو میگیره اصلا انگار نه لنگار بچه پوشکه

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
برا زمستون کار جالبیه.ولی تابستون بچه میپزه.همون پوشک کلی گرم میکنه. من  خودم به شخصه اصلا دوس ...

اره اما من تابستون کلا با رکابی و شورته بچم چیز بی استفادع ای نیست

اره خیلی خوبه من یه ماه اول نمیپوشوندم برا بچم هر کی بغلش میکرد درز شلوارش میوفتاد روی مای بیبیش کج ...

برا تابستونم خوب میشه؟ اخه نی نی انشااله تیر به دنیا میاد

برا تابستونم خوب میشه؟ اخه نی نی انشااله تیر به دنیا میاد

ان شاالله بسلامتی بغلش بگیری من توخونه که فقط رکابی و شورت عینکی بیرونم میبرم بچمو شورت عینکی خیلی نازک زیر لباسش تن میکنم چون دوس ندارم مای بیبیش کج شه لباسش تو تنش زشت بشه یا از این آستین کوتاه زیر دکمه ها میپوشونم