بچه_مهندس_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 1249 عنوان خیلییییییی عجیبه☹🙁😳 273 بازدید | 61 پست چرا کسی تو تاپیک من نمیاد به جان خودم کرونا ندارم😒☹ تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞 1400/02/31 | 22:44 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویاجیگر عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 10907 خخخ من با ماسک اومدم خب بفرما😂😂 این جونی ... ارزویی بچگیام نبود خدایی🥺😔💔💔....
maryamrezai عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 1202 من میام کرونام داری قبوله بلکه بگیرم بمیرم راحت شم خستگی روح را چگونه بدر کنیم؟!
malake_zibaei عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 930 😄😄من اومدم🖐️ اِجتماعی بودنّ ،،،با همه صحبت کردن ، لاس زدَن نیست.؛ اجتماعی بودن یعنی بدونیدّ کجا و با چه ک ♥️JUST STUDY♥️
رویاجیگر عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 10907 من اومدم ولی نظری نداشتم 😶 این خودش یه نظر بود هاا😂😂😂 این جونی ... ارزویی بچگیام نبود خدایی🥺😔💔💔....
بچه_مهندس_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 1249 من اومدم ولی نظری نداشتم 😶 😂نه کلا اخه هر وقت تاپیک میزنم پرنده پر نمیزنه لامصب تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
afiaki عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 2549 خب بگو جانم بی خود نیست که میگن تا خر هست خر سوار هم هست (۴۴)
بچه_مهندس_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 1249 خخخ من با ماسک اومدم خب بفرما😂😂 خوش اومدی😂😂 تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞