بچه_مهندس_سایت مدیر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 1249 عنوان نظرتون.... | مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 29 پست من انسانیم ولی عاشق ریاضی تمرکزم برا کنکور ۱۴۰۱ عهحالا بنظرتون امسالم شرکت کنم یا نه🤔🤔 تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞 1400/02/31 | 22:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dafter_khaterat عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 848 واوووووو افرین بهت😍😍😍😁😅 پس منم میرم ببینم چ میشه😂😃 آره عزیزم خوشبین و با انرژی برو ان شاالله نتیجه بهت کلی انرژی مضاعف بده😍😍 https://harfeto.timefriend.net/16208550532255
بچه_مهندس_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 1249 آره عزیزم خوشبین و با انرژی برو ان شاالله نتیجه بهت کلی انرژی مضاعف بده😍😍 انشالا😁😍پس خودمو اماده میکنم مرسی ازت😄😘❤❤❤ تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
dafter_khaterat عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 848 انشالا😁😍 پس خودمو اماده میکنم مرسی ازت😄😘❤❤❤ فداتتتت موفق باشی😍😍😍برا منم دعا کن بالاخره پزشک بشم😌 https://harfeto.timefriend.net/16208550532255
بچه_مهندس_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 1249 فداتتتت موفق باشی😍😍😍 برا منم دعا کن بالاخره پزشک بشم😌 میسی😍😘❤انشالا مطمئنم ک میشی🙃😉👌❤❤ تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
dafter_khaterat عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 848 میسی😍😘❤ انشالا مطمئنم ک میشی🙃😉👌❤❤ عزیزمی خوشحال شدم😍😍😍 https://harfeto.timefriend.net/16208550532255
بچه_مهندس_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 1249 عزیزمی خوشحال شدم😍😍😍 😍😍😍😍😍😍❤😘😘😘 تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
رویاجیگر عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 10907 بنظرم انسانیو بچسپ تو 😁😁 این جونی ... ارزویی بچگیام نبود خدایی🥺😔💔💔....
بچه_مهندس_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 1249 بنظرم انسانیو بچسپ تو 😁😁 حاضرم ۱۰ سال پشت کنکور ریاضی بمونم ولی انسانی نخونم😉 تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
رویاجیگر عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 10907 حاضرم ۱۰ سال پشت کنکور ریاضی بمونم ولی انسانی نخونم😉 جدی خوب هرچی خودت دوس داری و توانایشو داری انتخاب کن 😁😆 این جونی ... ارزویی بچگیام نبود خدایی🥺😔💔💔....
بچه_مهندس_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 1249 جدی خوب هرچی خودت دوس داری و توانایشو داری انتخاب کن 😁😆 اره 😁😁😁❤😍 تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
بچه_مهندس_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 1249 درسایه رشته ریاضی رو خوندی اصلا؟ نه میگم که تمرکزم برا ۴۰۱ عه ولی امسالم ثبت نام کردم نمیدونم شرکت کنم یا ن تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
یوکی7 عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 18961 نه میگم که تمرکزم برا ۴۰۱ عه ولی امسالم ثبت نام کردم نمیدونم شرکت کنم یا ن شرکت کردن که ضرر نداره
بچه_مهندس_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 1249 شرکت کردن که ضرر نداره اره ولی یه حسیه😂🤦♀️یجوریه تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
رویاجیگر عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 10907 اره 😁😁😁❤😍 خوو موفق باشی ریاضی ادامه بده😁😁😁😆😆😆 این جونی ... ارزویی بچگیام نبود خدایی🥺😔💔💔....