2777
2789
عنوان

کیارژیمن و الان گشنشونه

639 بازدید | 105 پست

بچه ها دوهفتس رژیمم شل شده میترسم برم سرخونه اول .اخه تقصیرماچیه ک همیشه بایدگشنه باشیم.الانم حسابی گشنمه شیطونه میگه بروسرقورمه سبزیای شام و همشوبخور😭😭😭

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚

چه اشتباه بزرگی که فکر میکنید رژیم یعنی گرسنگی و نخوردن...رژیم یعنی یاد گرفتن اصول صحیح خوردن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخور اما کم خیار گوجه خودت سیر کن مطمنن با این شدت رژیم گرفتن باعث میشه اراده ات ضعیف شه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

چه اشتباه بزرگی که فکر میکنید رژیم یعنی گرسنگی و نخوردن...رژیم یعنی یاد گرفتن اصول صحیح خوردن

الان تواصولشوبهم بگو؟من کالری شماری میکنم ازصبم ۵۰۰ گرم سوپ و ۱۰۰ گرم مرغ و ۵۰ گرم نون خوردم بایه شیرینی زبون و ۵حبه قند

خخخ ب زورجلوخودموگرفتم😖😖😖

سرکه سیب برا لاغری خیلی خوبه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

بخور اما کم خیار گوجه خودت سیر کن مطمنن با این شدت رژیم گرفتن باعث میشه اراده ات ضعیف شه

باباازیه هفته مونده ب عیدفطرمث خرس خوردم کدوم شدت