2777
2789

وقتی پیشمه همش بشین نکن دارم باهاش.اماوقتی نیس بوجوردلتنگشم عصررفت خونه مادرشوهرم الان ب شوهرم میگم بریم دنبالش میگ خسته ام بزاربمونه صب میاد‌.خیلی دوس داره پیش مادربزرگش بخابه امامن خوشم نمیاد.شمااجازه میدیدبه بچه هاتون شب جایی بمونن؟عمیشه مادرشوهرم میگ بزاربمونه اجازه بده ک شایدنتونم شب بیارمش بعداذیت میکنه؟میگم ن میایم دنبالش خودمون میگه اگ نیایدهم گم نمیشه.خودش همیشه ب پسرم زنگ میزنه ک میام دنبالت بیاخونمون.یامثلامیادمیبرتش😥😥😥

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚

اصلا و اصلا و ابدا

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آه چقدر مادر شوهر خوبی خوب دوستش داره ولی واقعیتش ن من بچه مو نمیزارم جایی بمونه و مادرشوهرمم از اونا نیس ک بیاد دنبال بچه ببرتش 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

برای منم همینطوره چند سری مجبور شدم دخترم رو بزارم بمونه خونه مادرشوهرم ولی تا مجبور نشم دیگه  نمیزارم شب جایی بمونه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

اگه خودتون دوس ندارین نذار بمونه

من خودم به شخصه مشکل ندارم مثلا بچه خونه مادربزرگش بمونه

خودمونم بچگی میموندیم و خدایی بهترین لحظه ها بود😃

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

نه خیلی وقتا مادرشوهرم میگه اما هم شوهرم هم خودم اجازه نمیدیم . هر وقت میگه میگم درسته شما میگی یک شب اما بچه عادت میکنه شده با گریه پسرمو میبرم 

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!

فعلا ۲ سالشه جایی نمیمونه تنهه . اما بهش فکر نکن بابا بشینید ۲ تایی با خیال راحت استراحت کنید مادربزرگشه دیگه

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….