2777
2789
عنوان

اجازه شوهر...

203 بازدید | 23 پست

من کلاس روانشناسی میرم

بعد الان داخل خرداد امتحان دارم 

به صورت کلی نامزدم اجازه داده کلاس برم 

ولی در زمان امتحانات بهش نگفتم کلاس میرم 

چون میدونم ممکنه اجازه نده 

این کلاس برام مهمه 

چیکار کنم

به حرص ار شربتی خوردم مگیر از من که بد کردم بیابان بود و تابستان و اب سرد و استسقا.                                                                                 سرباز نبودیم کاش سربار هم نباشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا برای کلاس شوهرت باید اجازه بده

خب اجازه بیرون رفتن دست شوهره 

به حرص ار شربتی خوردم مگیر از من که بد کردم بیابان بود و تابستان و اب سرد و استسقا.                                                                                 سرباز نبودیم کاش سربار هم نباشیم 

ببین اجازه گرفتن با اطلاع دادن فرق داره 

شما باید بهش اطلاع بدی ن اجازه بگیری 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مگه اول توافق نکرده بودین سر اینجور چیزا

چرا 

ولی داخل امتحانات نق میزنه که امتحان مهم تره 

بهش بگو در جریان باشه شاید کارت داشته باشه و شما سر امتحانی نتونی جواب بدی نگرانت بشه

چه ربطی داره 

من کلاس جدا از مدرسه میرم 

ببین اجازه گرفتن با اطلاع دادن فرق داره  شما باید بهش اطلاع بدی ن اجازه بگیری

چه فرقی ؟

چرا  ولی داخل امتحانات نق میزنه که امتحان مهم تره

توافق کردین پس فقط بهش اطلاع بده که امتحان داری دیگه نیازی به اجازه نیست 

چون از قبل توافق کردین 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

ببین اجازه گرفتن با اطلاع دادن فرق داره  شما باید بهش اطلاع بدی ن اجازه بگیری

خب من اطلاع بدهم که بعد اجازه نمیده کلاس برم

توافق کردین پس فقط بهش اطلاع بده که امتحان داری دیگه نیازی به اجازه نیست  چون از قبل توافق کرد ...

مشکلم همینه 

من به زور ازش اجازه کلاس رفتن گرفتم 

میترسم آتو بدم دسش