2777
2789
عنوان

چرا بعد ۶ماه باردار نشدم

186 بازدید | 11 پست

من ۲۴ سالمه ۶ماهه اقدام کردم آزمایش و عکس رنگیم میگه سالمم ولی تنبلی تخمدان دارم ک اونم با متفورمین کنترل کردم آمپول آزادسازی تخمک ام میزنم ولی بی فایده بوده نمیدونم دیگه چیکار کنم شوهرمم آزمایشش سالم بود دیگه کاری به ذهنم نمیرسه ک بکنم البته استرس ام دارم با این ک میدونم ضرر داره ولی دست خودم نیس😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجله نکن حتما میشی  پوزیشنتو عوض کن   بعد رابطه زود بلند نشو پاهاتو بگیر بالا

چه پوزیشنی از همه بهتره من دو مدل پوزیشن انجام میدم یکی از روبرو پا بالا زیر کمرمم یچیزی میزارم بیاد بالا یه مدلم مث سجده انجام میدم ک توی شیب باشه زودتر برسه دیگه چه پوزیشنی خوب و عمیق تره؟

چه پوزیشنی از همه بهتره من دو مدل پوزیشن انجام میدم یکی از روبرو پا بالا زیر کمرمم یچیزی میزارم بیاد ...

خودتو درگیر این چیزا نکن، ما همه شو امتحان کردیم، حتی اینکه میگن بعد رابطه بلافاصله دستشویی نری، یا پاهاتو بعد رابطه به دیوار تکیه بدی و بالا نگه داری یا هر چی که فکرشو بکنی ولی با همه اینا نمیشد تنها وقتی گرفت که همه ی این کارارو رها کردیم

مَنِ اهْتَدی فَإِنَّما یَهْتَدِی لِنَفْسِهِ وَ مَنْ ضَلَّ فَإِنَّما یَضِلُّ عَلَیْها
داگی شنیدم خوبه سجده ای هم خوبه  زود نباید بلند یا خودتو بشوری

نه من یه ساعت پاهامو بالا میگیرم تا صبح ام نمیشورم همونطوری میخوابم.همه کاری ک گفتن من انجام دادم نمیدونم حکمتش چیه ک نمیشه خدا میدونه فقط 

خودتو درگیر این چیزا نکن، ما همه شو امتحان کردیم، حتی اینکه میگن بعد رابطه بلافاصله دستشویی نری، یا ...

اره روی هر چیزی ک زوم کنی بدتر میشه الان حکایت منه ولی خب شدهرم خبلی عجوله هی میگه چرا نمیشه به من استرس وارد میشه همش میترسم وای این ماه ام نشه چیکار کنم

اصلا برات مهم نباشه ۶ ماه ک چیزی نیس تنبلی ی مقدار زمان لازمه ک تخمک کیفیت و سایزش دلخواه بشه انشالله باردار میشی پیاده روی کن جپری ک بفهمی شکمو تخمدانت تحرک داره

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
اصلا برات مهم نباشه ۶ ماه ک چیزی نیس تنبلی ی مقدار زمان لازمه ک تخمک کیفیت و سایزش دلخواه بشه انشالل ...

از نظر خودم خیلی طولانیه انکار فک میکردم خیلی زودتر از اینا باید بشه نمیدونستم انقد سخت باشه 

از نظر خودم خیلی طولانیه انکار فک میکردم خیلی زودتر از اینا باید بشه نمیدونستم انقد سخت باشه 

اره خیلیا ب همین خیالات دیر اقدام میکنن و ضررشم میکشن چون الان حاملگی دلایله مختلفی پیدا کرده ک دیر بچه دار میشن همه

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️