2777
2789
عنوان

مامان های باتجربه میاین ی لحظه

440 بازدید | 11 پست

مامانا من نی نیم ۶ ماهشه و۷ ونیم کیلوئه برای واکسن شش ماهگی ک بردم گفت وزنش کمه. کمکیش هم از ۵ماهگی شروع کردم غذاش هم خوبه خداروشکر آب گوشت و سيب زمینی و هویج و جو و سبزی رو پوره میکنم براش چندروزی هم هست سرلاک میدم .اما برای وزنش نگرانم حالا شیرخشک خریدم بنظرتون فقط شب ها بهش ی شیشه بدم یا با سرلاک قاطی کنم چون شیرخودمو بهش میدم میترسم شیر خشک بخوره دیگه شیر خودمو نخوره 

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان

شیر خودت رو تقویت کن

شیربادام شیر مادر رو قوی میکنه و بچه رو تپل

حتما شیره بادام برای بچه هم بده 

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر خودت رو تقویت کن شیربادام شیر مادر رو قوی میکنه و بچه رو تپل حتما شیره بادام برای بچه هم بده&n ...

#شیر_بادام

۱۴ عدد بادام درختی پوست گرفته (بادام رو در اب جوش بخیسونید پوستش راحت کنده میشه. پوستش رو هم میتونید با چای دم کنید و بخورید) + ۱ لیوان آب + ۲ قاشق غذاخوری سرپر عسل. 

همه رو بریزید در مخلوط کن و به مدت ۳_۴ دقیقه بذارید تو مخلوط‌کن تا خوب مخلوط بشن. 

این شربت خوشمزه چون رنگ سفید پیدا میکنه، بهش #شیر_بادام میگن. پس یادتون باشه شیر بادام شیر نداره و با آب درست میشه.

خوردن ۱ تا ۲ لیوان از این معجون استخوان‌ساز و فرح‌بخش در روز برای همه سنین و همه طبایع به شدت توصیه میشه. بسیار شیرافزاست و شیر مادر رو چرب و مقوی میکنه. 

#طبی

#آشپزی

#شیر_بادام

#روش_آماده‌سازی

#آموزش

لینک کانال آرشیو 👇

🆔 @madarane_velaee

گروه پرسش و پاسخ 👇

https://eitaa.com/joinchat/3650027562C520dc51678

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
شیر خودت رو تقویت کن شیربادام شیر مادر رو قوی میکنه و بچه رو تپل حتما شیره بادام برای بچه هم بده&n ...

شیره بادام رو بدم ب نینیم؟؟؟

من چهار ماهگی هفت کیلو بود الانم دوهفته دیگه شش‌ ماهگی کامل هست سرلاک بهش نمیدم فقط حریره با ام وبرن ...

حریره و فرنی دوست نداره نمیخوره 

شیره بادام رو بدم ب نینیم؟؟؟

آره خییلی کم تو فرنی ش بریز

از یک قاشق مرباخوری شروع کن کم کم بیشتر کن

چون سنگینه 

خودتم بخور شیرت چرب میشه 

#شیر_بادام ۱۴ عدد بادام درختی پوست گرفته (بادام رو در اب جوش بخیسونید پوستش راحت کنده میشه. پوست ...

ممنون عزیزم 

شیرینش نمیکنی من توی شیشه بهش میدم هر وعده 120 سی‌سی گاهی هم بیسکویت مادر با شیرم حل میکنم بهش میدم ...

مولتی ویتامین عزیزم اول شیرین نمیکردم اما اصلا دوست نداشت بیسکوئیت مادر هم با آب ولرم میدم بهش اما شنیدم میگن سرلاک و با شیر خشک قاطی کنی خیلی خوبه