2777
2789

جا داره چند تا نکته عرض کنم(در کنار تعدادی کتاب که راهنمای خوبی میتونه باشه) به دوستانی که میخوان ازدواج موفقی داشته باشن.

مهم ترین نکتهه قبل ازدواج اینه که اول به خودشناسی برسید و ازخودتون بپرسید هدفتون از ازدواج چیه و چقدر شناخت دارید از ویژگی شخصیت طرف مقابلتون .

این نکته رو توجه داشته باشید که نامزدی دوره شناخت بیشتر طرف مقابل هست(سعی کنید در این برهه حد و مرز هایی تعیین کنید در روابطتون و به هیچ عنوان وارد مسائل عاطفی نشید چرا که وابستگی ایجاد میشه)و اگر تفاهم نداشتید بتوانید شخص مناسب تری را انتخاب کنید

۱_کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید برای رسیدن به خودشناسی

۲کتاب ایا تو ان نیمه گمشده من هستی

۳کتاب داستان قصه عشق از استنبرگ 

۴ عشق ویرانگر برای شناخت ویژگی های شخصیت اطرافیان و ... 

۵مردان مریخی زنان ونوسی برای شناخت جنس مخالف و روابط زناشویی 

و توصیه اخر حتما قبل از ازدواج یه دوره ۶ ماهه تا ۱ ساله رو برای شناخت بیشتر هم وقت بگذارید و حتما زیر نظر مشاور قبل ازدواج باشید و با تایید مشاور ازدواج کنید اگر مشاورتون تایید نکرد به صلاحتون نیست این ازدواج چون ممکنه در اینده به مشکل خورده و طلاق بگیرید.بسیاری از مراجعه کنندگانی بودند که بسیار عاشق هم بودن اما به تایید مشاور نبود و زندگی رو عاشقانه شروع کردند و با دعوا ... طلاق گرفتند .پس این وسط همه چیز علاقه نیست بحث یه عمر زندگی مشترکه

موفق و موید باشید.

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@بارلین    

@خلگوشی،جون    

@barzakhm    

@gol_bikas 

@گوشواره_صدف     

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.

زنان زیرک هم عالیه خیلی نکات ریز مهمی داشت کاش قبل ازدواج خونده بودم

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
کتاب اخری و ابجیم داره میگه چون شوهر نداری نباید بخونی بعدا بخون ۲۲ ام

ربطی نداره 

چرا که برای شناخت بیشتر جنس مخالف هست 

اول کتاب نوشته مردان و زنان از دو سیاره جدا هستند با خصویات اخلاقی جدا از هم 

من الان ۱۹ سالم هست و واجب دیدم این کتاب تهیه کنم

ببخشید من سوال دارم

بله بفرمایید

اين كتابارو خونديد؟

کم و بیش بله تعدادی کتاب هم یه مشاور عزیز معرفی کردند

کم و بیش بله تعدادی کتاب هم یه مشاور عزیز معرفی کردند

خوبه موفق باشيد

چون بنظرم بايد خونده باشيد تا بتونيد راهنمايي كنيد يا معرفي كنيد

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

خوبه موفق باشيد چون بنظرم بايد خونده باشيد تا بتونيد راهنمايي كنيد يا معرفي كنيد

مطمئنا افرادی خوندن که به من معرفی کردن که من نقل قول کردم

خیلی ممنون لطف میکنید اسم کامل بگید تا دیگران هم استفاده کنند

خواهش میکنم

اسمش همینه "زنان زیرک" جلد یک و دو

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
بله بفرمایید

ببخشید خواستم از شما بپرسم چون دیدم که شما خیلی اطلاعاتتون کافیه

من 7 ماهه با کسی نامزدیم اما زیاد دوست داشتنمو حس نمیکرد یعنی من محبت کافی نمیکردم و گیر دادن و محدود کردن هم خیلی زیاد بود و شدید 

جوری شده که دو ماه پیش تموم کردیم اما قطع ارتباط نکردیم یعنی هنوزم حرف میزنیم اما با دعوا و جنگ 

اخرین بار پریروز شب دعوا کردیم من از حرفاش ناراحت شدم و جوابشو ندادم 

تو این مدت هم میگفت من از وقتی گفتم نمیخوام تو عوض شدی نقش بازی میکنی انگار چرا این حرفا رو سر وقتش نزدی و این بحثا 

خلاصه اینکه الان دو روزه پیام ندادم اونم همینطور 

این رابطه داره میمیره و من واقعا میخوام زندش کنم اما هعی گند میزنم 

شما پیشنهادتون چیه بی محلی خوبه همه میگن اون میدونه تو میخوای اشتی کنی اینجوری میکنه بی محلی کنی درست میشه

ببخشید خواستم از شما بپرسم چون دیدم که شما خیلی اطلاعاتتون کافیه من 7 ماهه با کسی نامزدیم اما زیاد ...

ممنونم از حسن اعتمادتون 

من خودمو در جایگاهی نمیبینم که بخوام نظر درستی بدم چون واقعا نمیدونم باید چیکار کرد ولی اینو میدونم بی محلی و قهر کردن شیوه مکانیزم دفاعی هست و اصلا خوب نیست و سردی در رابطه میاره 

بهترین کار اینه با هم صحبت کنید مثل دو انسان بالغ و بدون جر و بحث به حرفای هم ودرد و دلای هم گوش بدید اینو در نظر داشته باشید هیچکس تو دنیا کامل نیسته هر کسی عیبی داره که مثلما افراد دیگه با کمک هم رفع میکنن 

ولی توصیه من اینه یجا قرار بزارید و صحبت کنید احساسات تونو نسبت به کارایی کهکرده و دوست نداشتید بگید بهتره حالت شکایت نداشته باشه و حتما با جملات خوب و ویژگی ها و اخلاقیات خوب هم دیگه رو هم بگید 

حدالامکان بهتره بعد اینکه سنگاتونو وا کندید با هم به جلسه مشاوره برید و یه دوره زیر نظر مشاور کار کنید