2777
2789

سلام.کافیه با گوشی یه عکس از خودتون یا بچه عزیزتون بفرستین.و بعد از بین نمونه هایی که میفرستم با سلیقه خودتون انتخاب کنین تا واستون ادیت کنم و بفرستم.عکس با بهترین کیفیت فرستاده میشه با فرمتی که بتونین راحت بدین بیرون واستون کپی کنن یا بزنن روی شاسی.با کمترین هزینه صاحب عکس اتلیه ای میشین.هرکی خواست خوشحال میشم در خدمت باشم.شماره واتساپ میدم پیام بدید.شماره ۰۹۳۶۰۴۴۱۸۸۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ۱۰ هزار تومان😳😳😳😳😳😳😳😳😳

دیگ چیپسم نمیشه خرید با این قیمت

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
https://s4.uupload.ir/files/nwdn_file_temp_1611334966563_nfnp.jpg

چه قشنگ انگاری عکس اتلیه هستش

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
با ۱۰ هزار تومان😳😳😳😳😳😳😳😳😳 دیگ چیپسم نمیشه خرید با این قیمت

عکسو خودتون میگیرید ایشون فقط روش کار میکنه پس زمینه رو عوض میکنه براتون میفرسته چاپ نمیکنه که

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
https://s4.uupload.ir/files/nwdn_file_temp_1611334893479_5brr.jpg

چه زیبا

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
چجوری اعتماد کنیم خو

والا راستش تا دیروز اینجوری میگفتم که اول عکس رو ادیت میکنم و میفرستم برای مشتری اگر رضایت داشت بعد هزینه ازش میگیرم.اما از هر ۳ نفر یک نفر وقتی عکس میگرفت میرفت پشت گوشش هم نگاه نمیکرد.راستش منم کلی کار میکردم روی هر عکس.واسه همین تصمیم گرفتم اول هزینه بعد کار.من کارم اینه یکبار خراب کنم یا حقه بزنم دیگه نمیتونم اینجا کار کنم.درکل هم همش ۱۰ هزار تومان هستش فکررنکنم خیلی زیاد باشه واسه اعتماد نکردن.بهرحال خوشحال میشم در خدمت باشم عزیزم

با ۱۰ هزار تومان😳😳😳😳😳😳😳😳😳 دیگ چیپسم نمیشه خرید با این قیمت

یعنی خیلی زیاده واقعا؟کلی عکس های دیگم هست حیف اجازه ندارم از طرف مشتری که به عنوان نمونه کار بفرستم عکس ها کاملا شبیه عکس اتلیه ای هستن.خیلی ها دادن واسشون زدن روی شاسی.حالا همین عکسا تو اتلیه بالای ۵۰۰هزار هزینه داره .یعنی ۱۰هزار زیاده واقعا؟