2821
2789
عنوان

منننن از دست مامان خرم چیکار کنم!/::::

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 63 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خوب اون‌کلمه خر رو نمیگفتی کلی بهت دلداری میدادن😶☺

برو اصلاااا حوصله توضیح ب تو یکیو ندارم واقعا هم پشسمونم همچین چیزیو اینجا مطرح کردم اخه همه ماشالله یه پا استاد اخلاقن

مقدس نیستن ولی قابل احترامن

😂میتونی بهم قول بدی وقتی بزننت و از درد گریه کنیو بخاطر گریه باز بزنتت و بگه نباید گریه کنی...لبخند بزنیو بهش احترام بزاری!؟

بیا بهم میگن بی تربیت  ننه بابا های اینا از این های کلاسان کلی لیلی ب لالا شون میزارن میشن با ...

بنظرم جدی برخورد کن اصلا دم دستش نباش بچسب به درست برو‌دانشگاه برو‌سرکار برو‌ کلاس خیلی جلوی‌چشمش نباش که بحثتون بشه کارش خیلی سنگدلانه بوده که جوجه رو کشته من برخلاف دوستان بهت حق میدم عصبانی باشی 

belfijoon هستم                                                                 
مقدس نیستن ولی قابل احترامن

خیلی هاشون لیاقت احترام رو هم‌ندارن 

کلا پدر و مادری که  بچه رو بزنن باید منتظر باشن بچه بزرگ شد با لگد بزنتشون حق اعتراض هم ندارن چون نتیجه تربیت خودشونه 

belfijoon هستم                                                                 
بچه رو۹ماه به دلت بکشی بزرگش کنی شبابیدارخوابی بکشی آخرش بزرگ شه بیادبهت بگه خرای روزگارمن ازالان می ...

روی تربیتش کار کن باهاش رفیق باش نه دشمن کتکش نزن فحش نده تحقیرش نکن اینجوری بزرگ شد روی چشمهاش نگهت میداره 

belfijoon هستم                                                                 
😂میتونی بهم قول بدی وقتی بزننت و از درد گریه کنیو بخاطر گریه باز بزنتت و بگه نباید گریه کنی...لبخند ...

خب کاری نکن که بزننت .... کمتر تو دیدشون باش. ما هم نمیگیم تو حق نداری‌‌‌‌ .. چرا اتفاقا حق با تویه.‌ ولی چیکامیتونی بکنی؟بگیم برو تو هم مادرتو بزن تا دلت خنک شه؟ 

بنظرم جدی برخورد کن اصلا دم دستش نباش بچسب به درست برو‌دانشگاه برو‌سرکار برو‌ کلاس خیلی جلوی‌چشمش نب ...

خیلی ممنون⚘ الان کاملا فراموش کردم گاهی اوقات ادم نیاز داره یکی بگه حق با توعه ولی ادما فقط میخان بگن کارت بد بود....

پس اگه جای بچه های قدیم بودین که یکی درمیون کتک میخوردن چی می گفتین؟

من هرگز از پدر و مادرم کتک نخوردم خیلی هم شیطون بودم دیوار صاف رو میرفتم بالا این همه آدم که تمایل به خشونت یا افسردگی یا روحیه سکوت در مقابل ظلم دارن نتیجه همون کتک های یک روز درمیونه 

belfijoon هستم                                                                 
خیلی ممنون⚘ الان کاملا فراموش کردم گاهی اوقات ادم نیاز داره یکی بگه حق با توعه ولی ادما فقط میخان بگ ...

درکت میکنم خیلی سخته کسی که باید اولین پناهگاهت باشه خودش روبروت باشه اما قطعا مادرت هم مشکلات روحی داره حالا مشکلش چیه نمی‌دونم اما سخت نگیر ازدواج میکنی و میری و دلت تنگ میشه برای همین روزها 

belfijoon هستم                                                                 
پس اگه جای بچه های قدیم بودین که یکی درمیون کتک میخوردن چی می گفتین؟

بچه شیطونی میکرد کتک میزدن من چی!؟؟

البته بچه!!!

من ۱۷ سالمه!درسته یه خانم ۱۷ ساله رو جلوی جمع خار کنه؟منی ک تازه سن بلوغم داره تموم میشه...احترامم سر جاشه هنوز!

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز