2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤔🤔

پروفتتت چ گشنگع بهار😍

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

هاااااار هااااار هاااااار هااااار هاااااار خدیاااااا نمیگی ما از خنده پاره میشیم خوشمزه؟ بعد تو میایی مارو بگیری؟ ملاحظه داشته باش خو

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
جدی😍 مرسی نگین جونم کاربری قبلیت فعال نیستی؟

عاره😍❤

فداتشم 

خوبی😘

نه بهار اونو تعلیقش کردم🤕

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
عاره😍❤ فداتشم  خوبی😘 نه بهار اونو تعلیقش کردم🤕

فدات منم خوبم عزیزم خداروشکر

عههه چرا تعلیق کردی....تگت کردم دیروز دیدم نمیشی

یکم زندگی کن! از مسیر لذت ببر....این لحظات دیگه تکرار نمیشن!🌱💜☘️💛
فدات منم خوبم عزیزم خداروشکر عههه چرا تعلیق کردی....تگت کردم دیروز دیدم نمیشی

قربونت

من گاهی یمدت اونو تعلیق میکنم

دوس دارم اون کاربریم بمونه 

یهو یچی میگم باش تعلیق نشه😐

اومدم دکتر🤕

قربونت من گاهی یمدت اونو تعلیق میکنم دوس دارم اون کاربریم بمونه  یهو یچی میگم باش تعلیق نشه ...

درگیری پس با کاربریات  

دکتر چرا......؟؟؟ چیشده

درگیری پس با کاربریات     دکتر چرا......؟؟؟ چیشده

ارع🤕

برا معدم اومدم

اندوسکوپی و نمونه برداری

دکتر زنانم رفتم

گف کیست کوچولو داری و تخمدانت ضعیفه

😐🤕

انقد خون دادم

تو چن مرحله

دیروز ۷ شیشه خون دادم کلا بیحال بودم

ارع🤕 برا معدم اومدم اندوسکوپی و نمونه برداری دکتر زنانم رفتم گف کیست کوچولو داری و تخمدانت ضعیف ...

الهی عزیزم   خیلی ناراحت شدم برات تو هنور سنی نداری ان شاءالله زود خوب میشی عزیزم بلا ازت دور باشه💕💕💕🦋