2777
2789
عنوان

آموزش رانندگی

5262 بازدید | 35 پست

سلام خوبین

بچه ها من جلسه 4اموزش رانندگیم... جلسه اول بدنبودم جلسه دوم و چهارم خوب نبودم. جلسه سوم خوب بودم ب نسبت. 

حالم خیلی خرابه وقتی خراب میشه. همش استرس میگیرتم. تاحالام پشت فرمون ننشسته بودم ترس ندارم فقط نگرانم نتونم گواهینامه بگیرم واین استرس لعنتی... طوری ک انقد استرس داشتم از جلسه 4اومدم خونه پریود شدم. موقع رانندگی پاهام ب شدت بی حس بود.مربیم اقا بهم گف جالب نبودی امروز.خودم بعد 4جلسه باختم.میگم اصلا واسه چی ثبت نام کردم. دوتا از خواهرامم هستن ک اونا باهم میرن و همراه همم هستن.همش ب خودم میگم تو گیجی تو خنگی اونا میگیرن تو میمونی و مسخره همه میشی... باورتون میشه شبا کابوس میبینم.... من خیلی ذوق رانندگی دارم اما الان تا ی جا خراب میکنم حالم بد میشه.میگم تو بعد 20بار قبولی ... شما چجوری بودین؟ 

من همه چی ب یه ورمه خیلی خونسرد و بیخیال بودم روز امتحان هم افسر میتونس ایراد بگیره ولی بهم گف التماد بنفس و خونسردیت مال یه راننده اس قبولی برو پایین

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چرا استرس 

بی خیال بابا 

منم دقیقا مثل تو بودم قبلش اصلا رانندگی نکرده بودم جلسات رو رفتم و بار 4 قبول شدم البته منم خیلی استرس داشتم و بار اول و دوم از استرس زیادی رد شدم اما بار چهارم قبل امتحان یه قرص پرانول خوردم تا استرسم کم شه 

اینم بگم همه فک می کنن بار دوم قبول شدم حتی همسرم

خوش بحالت... اونموقع خوب بودی؟ جلساتت چجوری بود؟ 

والا ما ماشین داشتیم ولی قبل جلسات اموزش هیچوقت پشت فرمون ننشسته بودم بابام خیلی مقرراتی بود میگف فقط با تعلیم حق داری برونی

طی جلسات هم همینجوری خونسرد خونسرد بودم با اینکه جلسه اول کلاج و از ترمز تشخیص نمیدادم ولی خوب پیش رف جلسه چار و اینا مربی بهم گف دیگه واسه دست گرمی میبرمت تعلیم 

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
وای چرا استرس  بی خیال بابا  منم دقیقا مثل تو بودم قبلش اصلا رانندگی نکرده بودم جلسات رو ...

رانندگیتون تو جلسات رانندگی چطور بود؟ من تا خراب میکنم میگه شرایط خوب نیست بعد یهو خودمو میبازم.... 

رانندگیتون تو جلسات رانندگی چطور بود؟ من تا خراب میکنم میگه شرایط خوب نیست بعد یهو خودمو میبازم....& ...

جلسات اول زیاد خوب نبودم چون تازه داشتم یاد می گرفتم ولی جلسات آخر خوب بودم زیاد استرس نداشته باش تازه داری یاد می گیری البته مربیم خانوم بود و خیلی گیجم می کرد به نظرم آقا بهتره

بی خیال بابا...فوقش میکوبی به یه جایی...یه عمویی شوهرم داره مربی بهش گف اقای فلانی غیره اینکه کل شهرو خراب کنن صاف صاف کنن تا تو راننده بشی😂..الان دس فرمون عالی داره...

شوهرم میگه تا ده بار مجازی بزنی تو در حیاط..و.بندازی تو جدول😂جاریم شوخی شوخی میگه یه دونه لاک رنگ ماشین بخر برا موقعایی که ماشینو میزنی جایی و نمیخای شوهرت بفهمه.....گفتم ترا خدا نگاه کن ببین اصلا این مرد جا گذاشته واسه من...همه جاشو زده😂

...نشستی صلوات بفرست استرست کم میشه...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
جلسات اول زیاد خوب نبودم چون تازه داشتم یاد می گرفتم ولی جلسات آخر خوب بودم زیاد استرس نداشته باش تا ...

ب اقا و خانومی نیست به نحوه یاد دادنه.. ب من هی میگه گاز کلاچ ترمز هی پشت سرهم میگه... ی جاهیی ک حرف نمیزنه خیلی ارامش دارم.... هول میشم...من مشکلم قلق گیری کلاچ و همزمان گاز دادن و ترمز کردنه نمیدونم چجوری این تعادل برقرار کنم...ب خودم میگم 8جلسه دیگه داری.. اونارم گندمیزنی... 

بی خیال بابا...فوقش میکوبی به یه جایی...یه عمویی شوهرم داره مربی بهش گف اقای فلانی غیره اینکه کل شهر ...

😂😂😂😂😂یا خوده خدا..... من فقط استرس یادنگرفتن دارم این ک مربی بگه این چ گیجیه 

ب اقا و خانومی نیست به نحوه یاد دادنه.. ب من هی میگه گاز کلاچ ترمز هی پشت سرهم میگه... ی جاهیی ک حرف ...

ببین گلم اگه انرژی منفی بدی به خودت همون میشه بهتره قانون جذب رو پیاده کنی هر روز که پا میشی بری سر کلاس با خودت بگو امروز من بهترین خودم خواهم بود و حتما بار اول قبول میشم 

شاید مسخره باشه ولی امتحان کن واسه من که خیلی جواب داده ان شاء الله تو هم جواب میگیری

😂😂😂😂😂یا خوده خدا..... من فقط استرس یادنگرفتن دارم این ک مربی بگه این چ گیجیه 

من و خاهرمم دقیقا همین طور بودیم...فقط استرس همینو داشتیم...استرس اصلا نداشته باش...خودش کلاج و ترمز زیر پاشه اصلا نترس...

ما مربیمون خانم بود...اما یه خانمی که یه پا مردی بود واسه خودش...هرکی تیکه مینداخت سرشو از پنجره میبرد بیرون بهش حرف میزد😂...یه بار یکی بد پیچید جلوم...میگف تعقیبش کن برو تو کوچه میخام برم حسابشو برسم😂😂😂

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

از نت تئوری رانندگی تمرین تا تو ذهنت ثابت بشه بعد عملی پیداش کن

کلاج تا جاییکه ماشین بارزه میشه بالا آورد ولی ممکنه گاز به موقع بهش ندی خاموش بشه یه جایی بین پایینترین نقطه کلاج و بالاترین که همین لرزش نگه دار کلاج برای شروع حرکت پشت چراغ قرمز و...

عکس بینی صفحه 1709