خیلی سرفه میکنم گلوم نمیدونم چرا پره خلط شده از بعد عمل وای بخیه هام داره نابود میشه😭😭😭😭😭😭داغون شدم 😭😭خیلی موقع سرفه درد میکنه بخیه هام چیکار کنم قطع بشه سرفم دیگه توان ندارم دارم میمیرم از درد😭😭اون از زایمانم که درد طبیعیو دوازده ساعت کشیدم بعد سز شدم اینم از سز که بعدش اینجوری😭😭توروخدا یه چیزی بگین اگه. میدونین چی سرفمو قطع میکنه😭😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از همین میترسم دیگه که یوقت بخیه هام یکاریشون بشه 😭 بخدا از بس الان درد دارم که کم موند جونم در بیا ...
دارو مگه دکتر نداده مرتب با سرم ضد عفونی کن بعد هم خشک خشکش کن زیاد دولا راس نشو خبری نی بابا نترس ایشالله زودی راحت میشی
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
شربتاویشن اینا برای گلو و سرفه عالیه منم سرفه میکردم درد بدی میگرفت من شیاف سر پا نگه داشت از روز سوم کارانو خودم کردم به خاطر شیاف روزی یه بار بشور با شامپو سشوار کن عفونت هیییچ کقت نمیکنه
کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمیکرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام