2777
2789
عنوان

سلام بچها من سه روز پیش سزارین شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتمن شیاف بزار 

بخیه اگه شسته شه با شامپو به و حتمن سشوار بکشی عفونت نمیکنه 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
الهی بمیرم.خیلی ناراحت شدم برات کاش راه حلشو میدونستم.برو دکتر سریع.خیلی بده خیلی گناه داری امیدوارم ...

خدانکنه عزیزم به دکترم پیام دادم هنوز جواب نداده گفتم از شماها راهنمایی بگیرم

از همین میترسم دیگه که یوقت بخیه هام یکاریشون بشه 😭 بخدا از بس الان درد دارم که کم موند جونم در بیا ...

دارو مگه دکتر نداده مرتب با سرم ضد عفونی کن بعد هم خشک خشکش کن زیاد دولا راس نشو خبری نی بابا نترس ایشالله زودی راحت میشی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

میخورم یه فلاسک از دیشب کنارمه اما کله شبو نتونستم بخورم هی بدتر شد الان دیگه نفسم که میکشم خر خر می ...

فقط خودتو ببند ب آب جوش هم ب گلوت کمک می‌کنه هم ب شیرت هم ب نگرفتن یبوست

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
دارو مگه دکتر نداده مرتب با سرم ضد عفونی کن بعد هم خشک خشکش کن زیاد دولا راس نشو خبری نی بابا نترس ا ...

فقط کپسول سفالکسینو مفنامیکو هماتنیک داده برا بخیه گفته هیچی لازم نیس بزنی فقط بعد حموم با سشوار خشک کن

ابلینو عسل 

نشاسته 

شربتاویشن اینا برای گلو و سرفه عالیه منم سرفه میکردم درد بدی میگرفت من شیاف سر پا نگه داشت از روز سوم کارانو خودم کردم به خاطر شیاف روزی یه بار بشور با شامپو سشوار کن عفونت هیییچ کقت نمیکنه

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام