2777
2789
عنوان

درد دل خانومانه

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تو میتونی درخواست طلاق بدی اما خیلی دادگاه طرف زنا نیست

اون میتونه بگه طلاق نمیدم

تو بگی پس مهریمو میزارم اجرا برو زندان.اون تحت فشار قرلر بگیره طلاق بده

امنیت جانی داری؟اتفاقی نیفته برات

چ مشکلات فردی داره ک جز آسیب های اجتماعی محسوب میشه ک بتونی از اون ب نفع خودت پوئنی کسب کنی واسه گرفتن طلاقت..ضمنا اینکه نصف مهریه رو بدی و ...طلاقی صورت نمیگرد چرا ک حق طلاق با مرد است و فقط در صورتی ممکن است ک توافقی باشد

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 

واقعا زود ازدواج کردی دختر،تو هنوز خیلی جوونی نباید دغدغه ات و کار روزمرت سر و کله زدن با شوهرت باشه،بنظرم ادامه ی زندگی با همچین آدمی تلف کردن عمرته،تو هنوز خیلی جا داری واسه یه زندگی عالی،ببخشید اینو میگم ولی شوهر شما بیمار هست به معنای واقعی،بیمار روانی.بازم شما خودت بیشتر شوهرت و میشناسی اگر ارزشش و داره ببرش پیش مشاور تا خوب بشه ولی با این چیزایی که گفتی بنظرم قیدش و بزن،قدر خودت و بدون،از خودت انقدر راحت واسه ارضای بقیه نگذر.خودت برو مشاوره بگیر و مراحل قانونیش و بپرس یا از هرکس دیگه ای،اول مشورت کن بعد اقدام،دو روز زندگی میکنیم تو دنیا با تلخی نگذرونش.