2777
2789
عنوان

تغیرزندگی وپیشرفت

117 بازدید | 13 پست

سلام خانومامن 37سالمه 4تابچه دارم زندگی خوبی داشتم ازنظراقتصادی امامشکلی پیش اومدکه صفرشدم.الان افسردگی شدیددارم 120کیلووزنمه وصب تاغروب حتی حوصله کارای شخصی خودموندارم.مستاجرموهیچ پس اندازیم ندارم .ولی ازوقتی قرن 300تموم شدیترسی بدلم افتادترس اینکه دیگه وقت زیادی ندارم .ازوقتی شکست خوردم کل خانواده ولم کردن سال به سال بهم سرنمیزنن.حالاتصمیم گرفتم خودموتغییربدم برازندگیم تلاش کنم این تاپیکم زدم که یادم بمونه این روزارو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرزوی موفقیت دارم برات😇🌻

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵

همین فکری که به شما گفته باید تغییر کنید 

همین یعنی اغاز تغییر

همین یعنی شما لایق بهترین ها هستید

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   

میدونم واس ادم تنبلی مث من سخته ولی سعی میکنم وزنموبیارم پایین هرچندکم .نمازموبخونم به امیدخدا.ی وام جورکنم ی ماشین بگیرم .میخام همه کس بچه هام بشم ک اونامث من افسرده نشن .اگه موفق شدم میام اعلام میکنم .التماس دعا

بهترین مسیر رو در پیش گرفتی و حتما موفق میشی چون‌که‌خواستن توانستن است بانوجان

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
خداازدهنت بشنوه

تاپیک اخر من رو مشاهده کنید

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️