2789
عنوان

دعای علقمه که بخشیش مربوط نفرین به ظالم هست

| مشاهده متن کامل بحث + 2430 بازدید | 19 پست
نه ولی خوشبختی تو بزرگترین ضربه به اونه دعا کن خوشبخت بشی منم برات دعا میکنم هیچ وقت رنگ غم نبینی&nb ...

ممنون عزیز دلم با دعای قشنگت 

دوستان عزیز برای حل شدن مشکلات زندگیم یه صلوات بفرستید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه هیچ وقت کسی رو نفرین نکن نفرین دو تا سر داره و واقعا ظالم رو میگیره از کجا معلوم ماها توهم نزنیم ...

ولی فک نکنم تا این حدم باشه که مثلا طرفو داغون کنه در هرحال  دعا هست که توش از خدا خواسته شر دشمن کم کنه حالا یه کسی دعا میکنه شر دشمن ازش دور بشه در نهایت خدا اگر مصلحت بدونه و اون آدم واقعا ظالم باشه دعاش درحدی  که خدا مصلحت بدونه مستجاب میشه و طرف به سازی کارش میرسه مثلا ما اینهمه دعای خیر درحق خودمون و خانوادمون میکنیم همش که مستجاب نمیشن فقط اونایی که خدا مصلحت بدونه مستجاب میشه البته من خودم این دعا رو نخوندم و الان دیدم نمیدونم واقعا به قول شما خوبه استفاده بشه یا نه

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل
آخه عزیز من یکی بیاد ابروتو بریزه تهمت بزنه بهت بخواد زندگی مشترکت بهم بخوره تا میتونه زخم زبونم بزن ...

منم دقیقا همین مشکل دارم و خیلی دلم شکسته هی به خدا میگم واگذارشون کردم به خودت اما بازم فراموشم نمیشه داشتم دنبال دعا میگشتم شرشون از زندگیم کم بشه 

نه هیچ وقت کسی رو نفرین نکن نفرین دو تا سر داره و واقعا ظالم رو میگیره از کجا معلوم ماها توهم نزنیم ...

البته من میخواستم برای کسانی بخونم که در حق زندگیم خیلی بدی کردن و اصلا اعتقادی به پیامبر و امام‌ها ندارن و مسخره میکنن و توهینم میکنن و مضمون این‌دعا دفع شر دشمنان خدا و پیامبر و اهل بیتشه که دقیقا همین افراد زندگی منو به هم زدن