2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اپلاسیون 

بعد کرونا میرم لیزر

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
چراگلم؟ 

چون پوستم سفید بود الا تیره شده😞

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
خب گلم نگران نباش لوسیون خارجی بگیر بزن انقد خوب میشه

اگ تاثیر داره میگیرم هیچوقت ژیلت نزدم گفتم تیره میشم حالا ک رفتم لیزر اینجورشدم نمیدونم چرا

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
من الان ژیلت میزنم  ولی لیزر خیلی گرونه وگرن میرفتم راحت شیم از این موها

من بیکینی خط ناف ودورسینه میرم جلسه ای ۱۲۰ 

چندجلسه که بریم کافیه. 

گفت اول تا۸ماه ماهانه بعدش سه ماه یکبار بعدش شش ماه یکبار بعدسالی یبار

خب پس اونجوری ک خوبه من فکر کرم یجا کیخان

ن من فعلا دوجلسه رفتم بیشترموها ریخته ولی یه جا خوب برو