2821
2789

سلام شبتون بخیر. من شنیدم دکترای جراحی بینی شمال و ساری خیلی خوب هستند خانوما شمالی میشه لطفا دکترها بینی نامبروان های شمال که کارشون واقعا خوبه و معروفن بهم معرفی کنید.😘😘 

و اینکه تا اونجایی که من گشتم  دکترای بینی شمال پیج اینستا ندارن پس چجوری باید کاراشون ببینیم؟

لطفا لایک نکنین مرسی💝

یادم نیس دکتر خواهرموخیییلییی خوبه کارش ولی یادم نیس

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم خوبی گلم ببخشید اگزمای دستتون خوب شده با تاپیک اگزما اگزما که خانمه کرم معرفی کرده بود

❤برای شادی روح پدرم صلوات ❤سکوتم از رضایت نیست دلم اهل شکایت نیست هزار شاکی خودش داره خودش گیره گرفتاره
سلام عزیزم خوبی گلم ببخشید اگزمای دستتون خوب شده با تاپیک اگزما اگزما که خانمه کرم معرفی کرده بود

سلام بله خداروشکر خیلی وقته که خوب شده😍

لطفا لایک نکنین مرسی💝
سلام بله خداروشکر خیلی وقته که خوب شده😍

چقدر عالی.. عزیزم باهمین کم که داخل نی نی سایت تاپیک زدن خوب شدی گلم آخه منم خیلی درگیرم اذییت میشم وحشتناک میشه بگید چیکار کردین ممنون میشم ♥️

❤برای شادی روح پدرم صلوات ❤سکوتم از رضایت نیست دلم اهل شکایت نیست هزار شاکی خودش داره خودش گیره گرفتاره
چقدر عالی.. عزیزم باهمین کم که داخل نی نی سایت تاپیک زدن خوب شدی گلم آخه منم خیلی درگیرم اذییت میشم ...

اره عزیزم منم خیلی اذییت میشدم و هرچی بگی از بهترین کرم ها هزینه میکردم و بی فایده بود. واقعا مثل یه معجزه بود اصلا امید نداشتم دیگه دستم مثل قبل بشه ولی خداروشکر واقعا مثل معجزه دستم خوب کرد و اصلام قیمتی نداشت و فقط همون یه دوره ک کرم زدم و تموم شد دیگه بعدش نگرفتم خداروشکر تا امروز دیگه مثل قبل نشد و کامل خوبه. همون تاپیتک اگزما اگزما... اگه پیدا نکردی بگو بگردم برات پیدا کنم انشالله دست شماهم خوب بشه😘😘

لطفا لایک نکنین مرسی💝
اره عزیزم منم خیلی اذییت میشدم و هرچی بگی از بهترین کرم ها هزینه میکردم و بی فایده بود. واقعا مثل یه ...

خیلی ممنون عزیزم باشه منم برم درستش کنم انشاالله اون خانم که تاپیک زدن به هرچی آرزو داره برسه همچنین شما گلم که جواب منو دادین

راستی عزیزم کامل خوب شده اگزماتون در کنار کرم دیگه چه کارهایی انجام دادید منم راهنمایی کنید ممنون میشم ♥️

راستی عزیزم کامل خوب شده اگزماتون در کنار کرم دیگه چه کارهایی انجام دادید منم راهنمایی کنید ممنون می ...

من اون موقع ها میلیونی هزینه میکردم از انواع اقسام کرم ثمین با اوره تا کرم ها خارجی. بعد این ترکیب دادم ساختن فکر میکنم 20 ت شد دیگه فقط همونو استفاده میکردم بعدم کامل کامل خوب شد خداروشکر دیگه ام اگزما نزده ولی خب دیگه تقریبا مراقبم. بدون دستکش اصلا ظرف نمیشورم. با مایع ظرفشویی نباید دستتو بشوری.با مایع دستشوییم الان ک اگزما داری نباید زیاد دستتو بشوری با شامپو بچه دستتو بشور. موقع ظرف شستن علاوه بر اینکه دستکش دست میکنی باید یه دستکش نخی هم زیرش دست کنی. بعد من مثلا دستم به خاکم حساسیت پیدا کرده زیاد نباید به چیزایی ک خاک و گرد و غبار دارند دست بزنم.مثلا سبزی پاک کردن و این چیزا اصلا برای اگزما خوب نیست

لطفا لایک نکنین مرسی💝
من اون موقع ها میلیونی هزینه میکردم از انواع اقسام کرم ثمین با اوره تا کرم ها خارجی. بعد این ترکیب د ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی .. عزیزم من دستام به خاطر استفاده از کرم‌های ضد حساسیت پر از لک شده دستام که مثل پنبه سفید بودن سیاه شده نمیدونی چیکارکنم؟