2777
2789
عنوان

رابطه🤦🏻‍♀️🤰🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 6199 بازدید | 32 پست

اشکال نداره عزیزم ...یه عده میگن رابطه خوبه هم برای جنین هم مادر یه عده هم‌میگم ارگاسم باعث انقباض رحم میشه که البته این‌خوب نیست منی رو‌نمیدونم عزیزم فکر نکنم تاثیر چندانی داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقباضات ارگاسم تو ماه های اول و ماه اخر اصلا خوب نیست

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

یادم شد از دکترم بپرسم خودشم چیزی نگف

رابطه نه اشكال نداره فقط تند و شديد نبايد باشه و مشكلى نبايد داشته باشى

منى ريخته نشه چون دهانه رحم رو نرم ميكنه و باز ميشه

ارضا شدن هم مثل مورد اول اگر مشكلى نداشته باشى اشكالى نداره

اما اما اما تحريك نوك سينه بشدت خطر داره لطفا ٩ ماه به هيچ وجه سينه رو تحريك نكنيد

كــاش سرنوشت مــا جدا بود🖤

به دهای شما محتاجم 

برای مادر شدنم دعا کنین 

سه ساله منتظرم 

این ماه ماه دوممه که آمپول اچ‌سی‌جی زدم 

هرکی دلش خواست برام صلوات بفرسته 

هرکی فرستاد لایک کنه ممنون ❤️❤️❤️❤️

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
ینی چی

جفتم پایینه

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️