2777
2789

دختر من يك هفته پيش ٢٨ هفته و دو روز با وزن ٩٦٥ گرم بدنيا اومد و الان تو nicu هست خيلي داغونم دلم ميخاد ماماناي مثل خودم بيان و گروه تشكيل بديم و بهم كمك كنيم اگر كسي رو ميشناسيد ب من معرفي كنيد من ب همدلي و راهنمايي نياز دارم براي دخترم دعا كنيد بعد از دو تا سقط خدا اين دختر رو به من ببخشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بچه ی پسر عموم تو ۲۶هفته بدنیا اومد و دو ماه آن ای سیو بود و الان آمادگی می‌ره 

می‌خوام بهت بگم میگذره و خانمی میشه برای خودش و عروسیشو میبینی انشاالله 

خودتو تقویت کن و قوی باش 

٣٠ هفته ميشه هفت ماه كامل در حقيقت شش ماه و نيم ، 

عزیزم یکی از بستگان هفت ماهه به دنیا اومد بچش.

دوماه بیمارستان بود.طاهرا خیلی حالش بد بود.از دماع و دهن ج نداد از سرش ننیدونم چیکارش کردن بچه رو.غذا بود یا اکسیزن دقیق نمیدونم.فقط اینکه دکتر بهش گفته بود خیلی امیدوار نباش ولی خدارو شکر حالش خوب شد.الانم ۴ ماهشه.انیدت به خدا باشه

🍁

داداش منم هفت ماه دنیا اومده 20 روز تو دستگاه بود البته الان 24 سالشه از هممون قد بلندتره تازه 24 سال پیش امکانات الانو نداشتن، امیدت به خدا باشه انشالله سلامت بغلش میگیری

ممنون میشم برا شادی روح داداش عزیزم صلوات بفرستید  

۳۱ هفته، وزن ۱۳۶۰ 

ولی تخت کناریش شش ماهه بود با وزن ۸۰۰ یا ۹۰۰، ولی هزار ماشالله با اینکه دکترا به اون پسر تخت کناریش اصلا امید نداشتن ولی الان سالم و سر حاله، دو ماه بیشتر موند بیمارستان ولی خدا خواست و موند

خدا براتون حفظش كنه دختر منم ٢٨ هفته وزن ٩٦٥ چرروزاي سختي دارم ميگذرونم 

عزیزم خواهر شوهرم من بچش 28 هفته دنیا اومد دقیقا 2 هفته تو دستگاه بود که پدرشوهرم فوت شد اصلا روزای خوبی نبود ولی الان کلاس اول هس از همه باهوش تر و بهتر 

نگران نباش روزای سختت میگذره 

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶