2777
2789
عنوان

زیباترین لباسهای محلی هرشهر

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 56 پست
من مدهوش من بیهوش عاشق بنفش هم که هستم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نه مال من آبیه عکس نداشتم ازش اینو تو نت دیدم

قشنگ بود خوشحالتون

لباس محلی هم خیلی گرونه

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباسای بلوچی خیلی قشنگن

بزار لطفا

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
بنظرم لباسای محلی ایران فوووق العاده زشته

وای نگو عالین 

دلت میاد

میترسم اسکرین بگیرن عکس خوب نمیزارم ولی فقط ترکیب رنگ لباس جدیدمو ببینید 😃

آره عزیزم زیباست از دامنتم بزار دیگه

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

لباسای مناطق آذربایجان کمی تو جزئیات باهم فرق دارن

شهر ما لباس محلی نداره ولی از لباسای قشقایی ها خ خوشم میاد

ولی متا سفانه دارن کلا چیزهای سنتی قشقایی ها رو از بین میبرن لرها که لباسشون سنتشون مال بختیاری ولباسشون کلی با قشقایی فرق داره اعا کردن لباس مال اوناس وقشقایی که انگلیسی‌ها رو از جنوب کشور بیرون کرد اصلا نمیگن ونمیخوان قشقایی بار دیگر به صحنه بیاد ودارن محوش میکنن