2777
2789
سلام شب بر همگی خوش.. من امروز اگه خدا بخواد وارد شیش ماه میشم تو نوزده هفته غربالگری رفتم که شکر خدا همه چیییی نرمال بود ... فقط چون دکتر من ماما بود گفت تا اینجا که همه چی حله دیگه پیش من نیا برو هربیمارستانی که میخوای پرونده تشکیل بده و هنونجا دیگه پیگیر باش.... بیمارستان مد نظرم چمرانه ولی چون هنوز دکتر انتخاب نکردم پرونده تشکیل ندادم.. حالا همون ماما قبلیه گفت دیگه لازم نیست بری سونو تااااااا 28هفته سوالم اینه؟؟ حالا تو این یک ماه و نیم خدااااایی نکرده اگه واسه نی نی اتفاقی بیفته من از کجا خبر دار شم؟؟؟؟؟؟ بند ناف وغیره ..... مخصوصا که چندتا کار خیاطی دارم درگیر اونا هستم میشه هرماه خودم برم سونو واسه اطمینان؟؟؟ سوال بعدم اینه دکتر خوب تو چمران میشناسید؟؟؟؟ سپاسگذار
عزیزم به سلامتی. نه اصلا لازم نیست هرماه بری سونو.وقتی حرکاتش خوب باشه یعنی مشکلی نیست.اگه یه وقت دیدی حرکاتش به طور محسوس کم شد برو صدای قلبشو چک کن.این کار رو تو مراکز بهداشت هم میتدنی انجام بدی.
حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
سلام من تهرانی نیستم اما تعریف ترانه مغازه رو تو بیمارستان چمران شنیدم. همون هفته ٣٤ خوبه بری سونو اخه زیادشم ضرر داره هرما برو بیمارستان قلب بچه ات چک میشه حواستم به تکوناش باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربه بارداری ندارم ولی شنیدم مژگان شهاب الدینی هم اونجا خوبه.مطبش آریاشهره.شمارشو گم کردم.تو نت سرچ کنی هست.
ارزش وصل نداند مگر آزرده هجر..... مانده آسوده بخسبد چو به منزل برسد
عزیزم من سه ماهه زایمان کردم.کلا همش استرس بود.میفهمم چی میگی.ولی همیشه آیت الکرسی میهوندم و همه چیز رو میسپردم به خدا.نگران نباش.فقط حرکاتش رو مرتب چک کن.اگع حرکاتش خوب باشه همه چیز خوبه.البته به روزایی ممکنه کم بشه.طبیعیه.ولی اگه چندین ساعت قطع شد برو چک کن.
من زنداداشم چمران رایمان کرد.سزارین. میگفت شیاف دیکلوفناک نداشتن بهش بدن!!فکر کن!!جیزی که واسع سزارینی ها واجبه! البته من چیز دیگه ای نشنیدم راجع به بیمارستانش ولی خب همینم منو بدبین کرد کلا.
سلام گلم اصلا نگران نباش هر دو یا سه هفته برو بهداشت قلب نی نی رو گوش بده اصلا هم به این فکر نکن که بند ناف بپیچه نمیپیچه منم این نگرانی رو داشتم فقط از حالا به بعد موقع پهلو به پهلو شدن خیلی آروم و با احتیاط عمل کن رو کمرتم نخواب پهلوی راست یا چپ دکترا و ماماها میگن پیچیدن بند ناف به حرکات خود جنین بستگی داره