بچه ها من ۳ ساله ازدواج کردم بابام بهم گفت خونه میخوای یا جهاز منم گفتم خونه قرار شد نصف پول خونه رو شوهرم بده نصفی بابام دیگه ب من جهاز نده خونه گرفتیم ولی مامانم و خواهر هام دلشون نیومد من بدون جهاز باشم بهم جهازم داد ولی پدرم نداد مامانم داد مامانم قسطی میخرید برام بعد من مجرد بودم بابام برام ماشین خریده بود ی پراید دید ما ماشین نداریم مادرم و خواهرام گفتن چون عروسی نگرفتیم براشون ماشینو بدیم جای حنابندونی ک خانواده دختر میگیرن و کادوی ازدواجشون الان من حامله ام ناخواسته شدم میدونم خیلی پر توقعیه ولی من خودم کل سیسمونی رو خریدم نزاشتم خانوادم بخرن ولی واقعا دیگه کم اوردم چون قراره تو بیمارستان خصوصی زایمان کنم دستمون خالی شد حالا مامانم ب بابام میگ ۲ تومن بده ی تخت کنار مادر بخرم براش پدرم میگ من نمیدم هیچی میدونم توقع من زیاده ولی منم افسرده شدم انقدر سیسمونی گرونه پدرم در اومده از ی طرفم شوهرم نخاعش اسیب دیده نمیتونه کار کنه دستمون خیلی خالي شده من دوستای حاملم رو میبینم چقدر با خیال راحت خرید میکنن دلم برا بچم میسوزه
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا من که حامله نشدم هنوز اما وقتی هم بشم با اینکه میدونم خونوادم میتونن برام بخرن اصلا بهشون اجازه خرید سیسمونی نمیدم. شما برای خودت بچه دار شدی نه بقیه پس از الان مسئولیت پذیر باش. تا الانم خونوادت خیلی بیشتر از حقت بهت کمک کردن. اون ماشین و خونه اضافه بوده
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕