2777
2789

من توی ۱۸ هفته سن جنین ۵ روز و دست و پاهاش ۱۰ روز اختلاف داشت. آمینو سنتز دادم مشکلی نداشت. الان توی ۲۲ هفته دوباره سونو دادم متأسفانه اختلافش بیشتر شده و تقریبا دو هفته اختلاف داره. اینم بگم ک مقاومت شریانی دارم ولی خوب اسپیرین میخورم .

دکتر میگه کاریش نمیشه کرد به شانس خودشه و احتمال همه جور اتفاقی وجود داره. خیلی داغونم نمیدونم باید چی کار کنم.

کسی مورد مشابه نداشته؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم . خدایا کمک کن خوش قول باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سن جنین رو براساس دور سر و دور شکم و دور ران تخمین میزنن 

اینکه چند روز کناره یعنی یه ذره ظریف تره اندام جنین، مشکل دیگه ای نیست که نگران کننده باشه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

عزیزم منم تو بارداری سن جنین با بارداریم اختلاف داشت.و جنینم تک شریانی بود و اسپرین میخوردم.آمینوسنتز دادم مشکلی نبود.خدارو شکر الان سالمه سالمه تو بغلمه.نگرلن نباش.دکترا کارشون فقط استرس دادنه.

عزیزم منم تو بارداری سن جنین با بارداریم اختلاف داشت.و جنینم تک شریانی بود و اسپرین میخوردم.آمینوسنت ...

چقدر اختلاف داشت؟ از کی شروع شد؟ ببخشید تک شریانی یعنی چی دقیقا؟

عزیزم منم تو بارداری سن جنین با بارداریم اختلاف داشت.و جنینم تک شریانی بود و اسپرین میخوردم.آمینوسنت ...

الهی شکر واقعا. 

توروخدا خیلی دعام کن . اصلا گیج شدم چون جنین من سالمه خودمم مشکلی ندارم. میگن احتمالا مشکل جفتیه ولی چرا و چه مشکلی معلوم نیست. توی سونو جدید نوشته شریان نافی نیست 

چقدر اختلاف داشت؟ از کی شروع شد؟ ببخشید تک شریانی یعنی چی دقیقا؟

یعنی بند ناف همه جنین ها دوتا شریان یا رگ داره برای خونرسانی به جنین.برای پسر من یدونه رگ داشت.و مجبور بودم آسپرین بخورم تا رگ نگیره.فکر کنم بعضی وقتها تا دو هفته هم اختلاف داشت.آمینوسنتز 100درصد تشخیص میده بچه سالمه یا نه

والا به منم گفتن استخوان هاش کوتاهه هفت تا بیست درصد.سل فری دادم گفتن سالمه باید این هفته باز سونو رو تکرار کنم توکل بخدا

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️
الهی شکر واقعا.  توروخدا خیلی دعام کن . اصلا گیج شدم چون جنین من سالمه خودمم مشکلی ندارم. میگن ...

تو این شرایط بدترین چیز استرسه.امینوسنتز دادی پس خیالت راحت باشه.خطای سونو گرافی خیلی زیاده.اینو دکترم بهم گفت.اگر تهرانی یه سونوی عالی بهت معرفی کنم با خیال راحت برو.

والا به منم گفتن استخوان هاش کوتاهه هفت تا بیست درصد.سل فری دادم گفتن سالمه باید این هفته باز سونو ر ...

Iugr تشخص دادن؟هفته چند هستی؟ 

تو این شرایط بدترین چیز استرسه.امینوسنتز دادی پس خیالت راحت باشه.خطای سونو گرافی خیلی زیاده.اینو دکت ...

اره بخدا کامل ترین و گرون ترین ازمایش رو انجام دادم ۱۱ ملیون شد امینو سنتز. 

شیرازم عزیزم.

شما از کی اختلافش شروع شد؟