2777
2789
عنوان

خانومای خانه دار بهم انگیزه بدین

175 بازدید | 3 پست

سلام خانوما من قبلا شاغل بودم ولی الان به دلایلی دیگه نمیرم الان دنبال کارم ولی حالا تا پیدا بشه.........

فکر میکنم عمرم داره به بطالت میگذره اصلا دلم نمیخواد خونه رو تمیز کنم حال ندارم قبلا سرکار میرفتم خونم تمیزتر بود فقط به زور غذا میپزم   

بچه هم ندارم

خودم دیگه از این وضع خسته شدم کمکم کنین

لطفا دعا کنین وضعیت کارم هم درست بشه

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇

تو خونه یه کار برا خودت درست کن. منم مثل شما بودم. الان کتاب میخونم(بالا بردن اطلاعات خیلی خوبه و هر جا حرفی بشه صحبتی داری که بگی و باعث میشه دیگران و خودت بدونین که همچینم عمرتو به بطالت نگذروندی)، کار هنری یاد بگیر، پیج بزن بفروش، هر دفعه چیدمان خونت عوض کن یا بشین با خودت فکر کن چکار کنی خونه شیک تر، مرتب تر، غذای سالم تر، بدن سلامت، رابطه بهتری داشته باشی، همه جی که کار کردن نیست. شما چون همه ملاکت شده کار کردن و حالا از دست‌ دادیش فکر میکنی دنیا به اخر رسیده و بی انگیزه شدی. کارایی گفتم بکن خوب میشی 

برای سلامتی بیماران روح و روان صلوات بفرست اگر دوست داری عزیز دل💓
تو خونه یه کار برا خودت درست کن. منم مثل شما بودم. الان کتاب میخونم(بالا بردن اطلاعات خیلی خوبه و هر ...

وای چقدر خوب منو فهمیدین ممنونم

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چقدر خوب منو فهمیدین ممنونم

من باز مشکل اضطراب اجتماعی دارم. همش میترسم اگه حرفمو بزنم ازم برنجن دیگران. طوریکه زبون دفاع از خودم  رو ندارم و حقم از بین میره. اجازه دخالت دیگران به برنامه هام میدم. همش میترسم قضاوت شم. نمیدونم چکار کنم. دعا کن برام شما هم. و اگه راه حلی داری خوشحل میشم بگی

برای سلامتی بیماران روح و روان صلوات بفرست اگر دوست داری عزیز دل💓