2777
2789
عنوان

خواب دیدم کفشامو دزدیدن

116 بازدید | 6 پست

خانما وارد مراسمی شدم بعد چنددقیقه اومدم‌بیرون ولی دیدم کفشام نیستن تعبیرش چیه؟

و اینکه آخرای عادت ماهانمه ولی خب هیچی نیس دیگه آیا تعبیر داره؟😬

ببین دیشب همه خواب بد دیدن فک کنم قمر در عقربی چیزی بوده منم خواب بد دیدم

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ وقت هیچ وقت خوابتو برا کسی نگوو تا خودتم بیدار میشی سریع بگو ان  شالله خیره و فکرای بد نکن... چوون خواب رو هرجوری تعبیر کنی یا تعبیر کنن برات همون اتفاق میافته😬

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
نه نیست قمر در عقرب 

در کل من از چند نفر که پرسیدم  اونا هم گفتن خواب بد دیدن 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
هیچ وقت هیچ وقت خوابتو برا کسی نگوو تا خودتم بیدار میشی سریع بگو ان  شالله خیره و فکرای بد نکن. ...

اخه فکر نمیکنم تعبیری داشته باشه چون ماهانم براهمین نمیدونم والا