2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقامنی😔

توهم ساعت 12 ظهر پامیشی؟؟

حالا چراغصه میخوری؟؟

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    
بدم میاد دوس دارم زودبخوابم۔زودم بیدارشم،ولی نمیتونم 12شب بہ بعداینقدرانرژیم زیادمشہ،کاراموشب میکن ...

مثل من ...من دیر میخوابم ولی دوست دارم زود بیدار شم ...ساعت 12 شب به بعد انگاری تازه ساعت  7 یا 8 شبه واسم

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    
دقیقامنم🤕

چه کنیم ؟؟؟؟

طی روزنخواب  شبم زودبخواب من کہ نمیتونم😣

منم عین تو ...روزا نمیخوابم اینم ساعت 4 صبح میخوابماااا

تازه بعضی وقتا چار پامیشم  ولی کاری نمیکنم دگ 😂😐😐😐😐😐 بخاطر درس پامیشم کاری نمیکنم چیش خ ...

چی بگم

من دوس دارم سحرخیزباشم

ھمین کہ صبح زودبیدارمیشی حس خوبیہ

وخدایی که بشددددت کافیست❣