2777
2789
عنوان

شوهرم یک تومن ..

| مشاهده متن کامل بحث + 1348 بازدید | 134 پست
نه این ماه ۷ تومن حقوق گرفته شوهرمن ۳۵۰۰ دریه روز خرج کرده میگم چجوری خرج کردی میگه نمیدونم

وقتی حقوق کامل بهت نده چه فایده داره!

حقوقش بگیر،مثلا۱تومن برای خرج خودت ،بقیه اش مدیریت کنی،برای ضروریات وقسط و..

اگرپولش پیش خودش بمونه،بازممکن یه روزهمین اتفاق بیافته وندونه داده به چی!وفقط حرص وجوش خوردن برای شمابمونه

@فریماه111   ایشون از عکسات اسکی رف😃☝️😂😂

تو توئیتر معروفه این پسره

ری اکشن های معروف من

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوشبحالتون ک ماهی۷ت حقوق دارین من اگه شوهرم ماهی۷ت حقوق داشت تاالان خونه دارشده بودیم 

ماکه اه دربساط نداریم خاهرم شوهرم اول که بهش میدن دوروز اول پولارو آب میکشه اگه بمونیم دستش میش این و اون درازه

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
هییییی بابا ما هنوز قسط هم داریم من خودم ۲۰۰ تومن قرعه کشی دارم باید بدم

دیگه ادم مجبوره چه میشه کرد عزیزم من شوهر م هرروز باید ناهارم ببره

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
تو توئیتر معروفه این پسره ری اکشن های معروف من

خودمم میشناسمش😐

اما خو تو این سایت اکثرا ت رو دیدم ک میذاریش👀

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
😂تو کانال پره ببم 😂 یاد این بچه های تو مدرسه افتادم

کاپی_با_ذکر_منبع#  

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
یک کیلو گوشت ۱۳۰  دوتا مرغ ۱۰۰  حبوبات ۱۰۰  تره بار ۱۰۰  وسایل صبحانه ۵۰&nbs ...

تنقلات میخام چیکار شوینده یه عالمه دارم مرغ اصلا نمیخوریم اگه بخرم سینه یه دونه میخرم صبحونه هم هرروز نمیخوریم کم پیش میاد بخوریم نون هم مجبورم بخرم بعد حبوبات هم باید بخرم با ماست

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .

چی بگم.. بستگی به سبک زندگیتون داره و چیزایی  که میخرید از چه مارک هایی و با چه کیفیت هایی هستن.. 

مثلا ما هم دو نفریم و خرجمون ماهیانه با احتساب پول برق و گاز و آب میشه 6 تومن.. شوهرم میگه تو هر غذایی که درست میکنی باید گوشت بریزی و میوه و آجیل هر روز می‌خریم به علاوه ی بقیه ی هزینه ها.. 

یه چیز دیگه هم اینکه بستگی به درآمد شما و شوهرتون داره. من ماهی 8تومن حقوق دارم و همسرم 10 تومن.. 

خرج ماهیانه ی ما میشه یک سوم درآمدمون و باقی پول رو هم پس انداز میکنیم. زندگیمون به این صورت میچرخه.. 

تو هم دخل و خرج رو مدیریت کن. خرج تون هم به گونه ای باشه که پس انداز داشته باشین 

یک انسان تا زمانی که مادر دارد فقیر نیست.. (آبراهام_لینکلن)       قلبم ارومیه❤️💛                                                  
خودمم میشناسمش😐 اما خو تو این سایت اکثرا ت رو دیدم ک میذاریش👀

اهوم اهوم

من از یک سالگیش هم عکس دارم😁🤭

مرغ نمیخرم برنج داریم توخونه گوشت هم یک کیلو میخرم چرخ کرده نیم کیلو خخخ میوه هم اگه بخرم هندونه می ...

یه ماه امتحانی انجام بده ببین میتونی 

ولی بگو پول پس انداز حقوق رو بریزه به حساب خودت یا کارت اون حساب رو بده دستت تجربه ثابت کرده مردای ولخرج سریع یه چاله میکنن برا اون یه ذره پس انداز 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
دیگه ادم مجبوره چه میشه کرد عزیزم من شوهر م هرروز باید ناهارم ببره

اره خب حق خودشو میبره

یه ماه امتحانی انجام بده ببین میتونی  ولی بگو پول پس انداز حقوق رو بریزه به حساب خودت یا کارت ...

اره دقیقا😂😂😂😂