2777
2789
عنوان

خانمهایی که سقط داشتید لطفا بیاین؟

139 بازدید | 12 پست

چند دفعه سقط داشتید و کی دوباره اقدام کردید؟ من خودم ۳۷ سالمه و ۵ ماه پیش اولین بارداریم بود که سقط شد شوهرم آزمایش داد دکتر گفت حرکت اسپرم صفره الان داره دارو میخوره شما تجربه اگه دارید لطفا بگید کی باید اقدام کنم    ؟؟؟؟؟

گناه من سادگی بود .

اسم داروهاش،میگی

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی هستن ؛پودر آندرو فرتی؛کلومیفن؛پنتافیل؛ فولیک اسید؛آلپیک؛ویتامین £

عزیزم .دکتر متخصص ناباروری همسرتون رو حتما ببر 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
دکترت نگفت چقدر باید جلوگیری کنی؟معمولا از ۳ ماه به بالا میگن باید جلوگیری بشه بستگی داره به شرایط م ...

دکتر که فعلا دارو داده ولی یه دکتر گفت بعد ۶ ماه یکی دیگه گفت بعد ۳ ماه

گناه من سادگی بود .
دکتر که فعلا دارو داده ولی یه دکتر گفت بعد ۶ ماه یکی دیگه گفت بعد ۳ ماه

خب از ۳ ماه به بعد هرموقع که شرایطت اوکی بود از همه لحاظ مخصوصا روحی اقدام کن عزیزم ان شاءالله بارداری سالمی داشته باشی و نی نی سلامت به دنیا بیاری 

البته اگر داروی خاصی مصرف میکنی باید دوره داروت تموم بشه بعد اقدام کنی 

چطور ؟؟؟ از روی داروها میگی یعنی ناباروره شوهرم؟؟

من دکتر نیستم و همه چیز دست خدا هست 

ولی از نوع تجربه ای که دارم .دوست داشتم راهنماییتون کنم .خدا بزرگه