2777
2789
عنوان

یبوست بچه ۹ماهه

145 بازدید | 14 پست

سلام خانما بچه ام چندروزه یبوست گرفته وقتی دفع داره جیغ میزنه وگریه میکنه چکارکنم خوب بشه مایعات هم میدم نتیجه نداد خیلی ناراحتم هنوز نبردمش دکتر شوهرم سرکاره

تو سرانجام تمام آرزوهایه شیرین دنیایه منی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مولتی ویتامین میدی  کره بده بهش  مقعدشو چرب نگهدار  روغن زیتون بریز وو نافش و هم ب ...

سلام فدات اره ویتامین میدم چون الرژی ب پروتئین گاوی داره کره نمیتونم بدم .باشه چرب میکنم مقعدشو

سلام عزیزم پسر منم از وقتی براش آهن شروع کردم یبوست گرفته ولی من بهش ترنجبین میدم خیلی موثره

واقعا منم امتحان میکنم حتما

سلام فدات اره ویتامین میدم چون الرژی ب پروتئین گاوی داره کره نمیتونم بدم .باشه چرب میکنم مقعدشو

پس یه سورنگ روغن زیتون بده 

حساسیت ب پروتیین بعد ۶ماه تموم میشه منم دخترم داشت 

پس یه سورنگ روغن زیتون بده  حساسیت ب پروتیین بعد ۶ماه تموم میشه منم دخترم داشت

واقعا من هنوزهیچی بهش نمیدم ن شیرن ماست ن بیسکویت چون اسهال خونی میشه فوری

واقعا منم امتحان میکنم حتما

آره از دکتر بردن بهتره اونم با این وضعیت کرونا واقعا خطرناکه یک قاشق چایخوری ترنجبین با کمی آب جوش حل کن بده بخوره  

💚💚عضو گروه سبز💚💚وزن فعلی۵۹ 💚وزن هدف۵۸
آره از دکتر بردن بهتره اونم با این وضعیت کرونا واقعا خطرناکه یک قاشق چایخوری ترنجبین با کمی آب جوش ح ...

اره بچمم ازدکتراخیلی میترسه .گفتم ترنجبین بیاره بدم بهش