zintala مدیر استارتر عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 431 عنوان یبوست بچه ۹ماهه 149 بازدید | 14 پست سلام خانما بچه ام چندروزه یبوست گرفته وقتی دفع داره جیغ میزنه وگریه میکنه چکارکنم خوب بشه مایعات هم میدم نتیجه نداد خیلی ناراحتم هنوز نبردمش دکتر شوهرم سرکاره تو سرانجام تمام آرزوهایه شیرین دنیایه منی. 1400/02/30 | 12:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهلیا عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 26538 مولتی ویتامین میدی کره بده بهش مقعدشو چرب نگهدار روغن زیتون بریز وو نافش و هم با سورنگ بده بخوره
هالووین عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 213 سلام عزیزم پسر منم از وقتی براش آهن شروع کردم یبوست گرفته ولی من بهش ترنجبین میدم خیلی موثره 💚💚عضو گروه سبز💚💚وزن فعلی۵۹ 💚وزن هدف۵۸
zintala مدیر استارتر عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 431 مولتی ویتامین میدی کره بده بهش مقعدشو چرب نگهدار روغن زیتون بریز وو نافش و هم ب ... سلام فدات اره ویتامین میدم چون الرژی ب پروتئین گاوی داره کره نمیتونم بدم .باشه چرب میکنم مقعدشو تو سرانجام تمام آرزوهایه شیرین دنیایه منی.
zintala مدیر استارتر عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 431 سلام عزیزم پسر منم از وقتی براش آهن شروع کردم یبوست گرفته ولی من بهش ترنجبین میدم خیلی موثره واقعا منم امتحان میکنم حتما تو سرانجام تمام آرزوهایه شیرین دنیایه منی.
ماهلیا عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 26538 سلام فدات اره ویتامین میدم چون الرژی ب پروتئین گاوی داره کره نمیتونم بدم .باشه چرب میکنم مقعدشو پس یه سورنگ روغن زیتون بده حساسیت ب پروتیین بعد ۶ماه تموم میشه منم دخترم داشت
سلینم99 عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 649 سلام فدات اره ویتامین میدم چون الرژی ب پروتئین گاوی داره کره نمیتونم بدم .باشه چرب میکنم مقعدشو عزیزم خاک شیر بده بخوره کاربر سال 97 هستم، کاربری قبلیم تعلیق شده
zintala مدیر استارتر عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 431 پس یه سورنگ روغن زیتون بده حساسیت ب پروتیین بعد ۶ماه تموم میشه منم دخترم داشت واقعا من هنوزهیچی بهش نمیدم ن شیرن ماست ن بیسکویت چون اسهال خونی میشه فوری تو سرانجام تمام آرزوهایه شیرین دنیایه منی.
هالووین عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 213 واقعا منم امتحان میکنم حتما آره از دکتر بردن بهتره اونم با این وضعیت کرونا واقعا خطرناکه یک قاشق چایخوری ترنجبین با کمی آب جوش حل کن بده بخوره 💚💚عضو گروه سبز💚💚وزن فعلی۵۹ 💚وزن هدف۵۸
zintala مدیر استارتر عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 431 عزیزم خاک شیر بده بخوره باشه اینم امتحان میکنم خداکنه خوب بشه تو سرانجام تمام آرزوهایه شیرین دنیایه منی.
zintala مدیر استارتر عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 431 آره از دکتر بردن بهتره اونم با این وضعیت کرونا واقعا خطرناکه یک قاشق چایخوری ترنجبین با کمی آب جوش ح ... اره بچمم ازدکتراخیلی میترسه .گفتم ترنجبین بیاره بدم بهش تو سرانجام تمام آرزوهایه شیرین دنیایه منی.
ماهلیا عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 26538 واقعا من هنوزهیچی بهش نمیدم ن شیرن ماست ن بیسکویت چون اسهال خونی میشه فوری پس نده اصلا همون روغن بده آبجوش ولرم روغن زیتون بریز توش بده بهش با شیشه قنداب بره
هالووین عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 213 اره بچمم ازدکتراخیلی میترسه .گفتم ترنجبین بیاره بدم بهش راستی یادم رفت بگم وقتی حلش کردی تو آب جوش بعد صافش کن حتما 💚💚عضو گروه سبز💚💚وزن فعلی۵۹ 💚وزن هدف۵۸
zintala مدیر استارتر عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 431 پس نده اصلا همون روغن بده آبجوش ولرم روغن زیتون بریز توش بده بهش با شیشه قنداب بره&nbs ... باشه ممنون ازت🌷 تو سرانجام تمام آرزوهایه شیرین دنیایه منی.