saqr_r مدیر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 596 عنوان فقط اونایی که دوس پسر دارن یا از همسرشون دورن بیان | مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 20 پست شب که به هم شب بخیر میگین که بخوابین دوتاتونبعد اون بیدار بمونه نخوابه ناراحت میشین؟؟چه واکنشی نشون میدینچی میگین بهش 1400/02/30 | 12:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_78mari عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 376 ماهم قصدمون جدی بود ولی😔 اتفاقا امروز تاپیک زدم در موردش چرا چیشد؟الان میرم میخونم
saqr_r مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 596 میگم دیشب کی خابیدی اصن دروغ نمیگه بهم و میگه ساعت چن خابیده منم میپرسم چیکار میکردی و اون میگه..... اینم همینه ولی ایندفه واقعا ناراحت شدم🥺میدونم چیکار میکنه ها ولی بدم میاد وقتی من فک میکنم خوابیده اون بچرخه اینور اونور
غزل_خوشمله عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 2010 اینم همینه ولی ایندفه واقعا ناراحت شدم🥺 میدونم چیکار میکنه ها ولی بدم میاد وقتی من فک میکنم خوابید ... خب توعم نخاب بگو تا هروقت خابت اومد باهم میخابیم دوس ندارم بعد من بیدار باشی
saqr_r مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 596 خب توعم نخاب بگو تا هروقت خابت اومد باهم میخابیم دوس ندارم بعد من بیدار باشی اخه میدونی دیشب چیشدمن بهش گفتم خسته ایی صب باید بیدارشی بخوابیم استراحت کنی😢گفت نه حرف بزنیم یکم دیگمبعد من گفتم اذیت میشی و....اونم قبول کرد ک بخوابیم😕من ازین ناراحتم که بخاطر اون گفتم ولی اون بیدار موندوگرنه اگه شبای عادی بیدار بمونه مهم نیس برام
غزل_خوشمله عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 2010 اخه میدونی دیشب چیشد من بهش گفتم خسته ایی صب باید بیدارشی بخوابیم استراحت کنی😢 گفت نه حرف بزنیم ی ... خب دیگه وقتی دلش میخاد باهات حرف بزنه چرا میگی نه حتما خابش نمیا دیگه
saqr_r مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 596 خب دیگه وقتی دلش میخاد باهات حرف بزنه چرا میگی نه حتما خابش نمیا دیگه گناه داشت خب😢دیگه نمیگم بهشبنظرت وقتی اومد چت کنیم چیزی بگم بهش؟!