2777
2789

مباحث توی نینی سایت حول چه چیزایی می گشت؟ 

این سوالی بود که بعد از خوندن این کتاب به ذهنم خطور کرد.  نینی سایتی رو تصور کنید که توش تاپیک راجع به فرزند دوم ممنوع بود. بحث از داشتن دستگاه سونوگرافی تعلیق داشت و هرگونه بحث راجع به خواهر یا برادر گزارش میخورد  

یه داستان خوش خوان و کوتاه، که به نقد سیاست تک فرزندی در چین( که از سال 1979 تا 2015 ادامه داشت) می پردازه. جالبه بدونید بعد از لغو این قانون خیلی از پیرمرد پیرزنهای چینی اقدام به بارداری دوم کردند  و تخمین زده میشه در این سالها از تولد حدود 400 میلیون نوزاد جلوگیری شده  

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کردنو الا الان چینیا جای خفاش  آدم میخوردن. الانم که نه آب هست نه سوخت خوب کم بشیم کمتر عذاب بکشیم. بعد هم پیرزنها که بچه دار نمیشن لابد زیر پنجاه بودن. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

ایول 

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔

اگرم یه بچه میارید پی همه چیو به خودتون بمالید اینو منی که تک فرزندم میگم

با اینکه بیشتر از ۴۰ روز گذشته ولی باز دلتنگتم حس میکنم هستی هر روزش دختر ۲ سالت میپرسه مامانم کو نمیادش خدایا خودت درمونو بده🖤 .                                                                  ۲۲ سالمه ۲ ساله عقد هستم انشالله همیشه سلامتی و دل خوش باشه💌🤵.یه دختر گیمر🎮 هستم اگه کسی میاد پلی بدیم بازی های گوشی 📱و pc🖱. به کانال آپارتمم سر بزنید ویدیوهامو تماشا کنید🧡💛🧡💛https://www.aparat.com/Apranikgirl💛🧡💛🧡

من فعلا رو شیش تا نطرمه اگه بشه تا 10تاام بیارم 

نمیدونم میتونم یانه🥺🖤

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔

بچه زیاد نعمته نظر من اینه 

البته اینکه شرایط فراهم نیست خب باید فراهم کرد تا جاییکه به پدر مادر مربوطه

اینکه دست رو دست بزاریم تا دولت بیاد کاری کنه مسخره هست که خودمون و از بچه دوم محروم کنیم 

تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم 
بچه زیاد نعمته نظر من اینه  البته اینکه شرایط فراهم نیست خب باید فراهم کرد تا جاییکه به پدر ما ...

شما دست رو دست نذار یه کاری کن گوشت و مرغ و نون همین نیازای اولیه مون یکم ارزونتر بشه شرمنده بچمون نشیم.

یا حقوقمون بیشتر بشه.

مرسی.اگه تونستی کاری کنی همینجا اعلام کن تشکر کنیم.

شما دست رو دست نذار یه کاری کن گوشت و مرغ و نون همین نیازای اولیه مون یکم ارزونتر بشه شرمنده بچمون ن ...

عزیزم شما به جای اینکه از من گله کنی اول قشنگ متوجه ی حرف من بشو

من میگم کار و تلاش من برای فرزند آوری خودم 

به شما چکار دارم 

شاید من به خاطر عشق به بچه بخوام از خیلی چیزای خودم بزنم ولی قرار نیست نرخ گوشت و مرغ هم من کم کنم

تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم 
عزیزم شما به جای اینکه از من گله کنی اول قشنگ متوجه ی حرف من بشو من میگم کار و تلاش من برای فرزند آ ...

والا  

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

الان اگر توی ایران تک فرزندی اجباری میشد، همین عزیزانی که توی این تاپیک مخالف هستن، توی خیابون داشته شعار« نه به تک فرزندی» رو میدادن.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟