امشب داشتم ب این فکر میکردم که قراره ایندمون چی بشه؟تو این شرایط سخت زندگی با حقوق ۳_۴تومنی شوهرم...اول زندگی ...بدون خونه ...بدون ماشین ...تو شرایطی که ۳_۴تومن فقط خرج خورد و خوراکه...ب نظرتون میشه ساخت زندگی رو؟
دو ونیم ساله نامزد کردم ...ی کادوی درست و حسابی نگرفتم...بیچاره شوهرم همیشه مجبور شد ی جوری سرو تهش رو هم بیاره ...شاید باورتون نشه ولی دیشب ۵ تومن تو جیبش پول نبود که ی شارژ بخره ...انتخاب خودم بود باید پاش وایسم ولی بعضی شبا که میخوام سرمو بزارم رو بالش ...میگم اون دخترایی که وقتی ازدواج کردن ...همه چی براشون مهیا بوده...خونه خوب ...ماشین مدل بالا ...واقعا خوش بحالشون ...چقد خوشبختن...کی میگه پول چرک کف دسته...ب نظر من پول همه چیه تو زندگی
سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا برای ازدواج باید علاوه بر احساس، منطق هم دخیل باشه. بعضی پسرا واقعا اخلاقی و قیافه ای و خانواده ای خوبن ولی تا الان که ۳۰ سالشون هست نتونستن زندگی دست و پا کنن به نظر من واقعا زندگی باهاشون سخته، ولی انشالا خدا بهتون کمک می کنه می سازین زندگیتونو، حالا که انتخاب خودت بوده پاشو و خودتم یه ستون زندگیت شو
اعتراف میکنم شرایطتت سخته خیلی سخت.و خیلی باید تو زندگی سختی بکشی ولی هیچ وقت ناامیدنشو چونشاید پنج سال دیگه تاپیک بزنی واز شرایط خوب زندگیت وپیشرفتایی که کردین بگی.اگه همسرت کاری باشه وشما صبور خدا روزیتون رو میرسونه.
پول خوشبختی نمیاره ولی نبودش قطعا بدبختی میاره. میفهممت عزیزم اوضاع همه الان همینه متاسفانه. گرونی. بی ارزش بودن پولمون. آینده نامعلوم. کشور رو هوا. تعطیلی کارا بخاطر کرونا.
تو شرايط جديد بنظرم دو طرف بايد تلاش كنن هم زن هم مرد
و اينكه خانواده هم يكمي ساپورت كنن
سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب
ببین کاملا حق داری اینم که میگی انتخاب خودم باید پاش وایسم بایدی وجود نداره اگه نامزدی راه برگشت داری برگرد چون به هرحال شما دلتون زندگی تو رفاه رو میخواد بعدها تو زندگی به مشکل میخورین اون اقام گناه داره باید متوجه بشه زندگی سخته نمیشه فقط با عشق پیش برد.....اما اگه میبینی این حس گذراست برات پررنگ نیست دغدغت نمیشه ادامه بده خدا بزرگه شاید همین شوهرت به جای رسید تو رفاه گذاشت تورو
من وقتی ازدواج کردم بدتر از شرایط تو رو داشتم پول خورد خوراگمون هم نداشتم، حقوق زیر یه تومن ولی اینقد جنسا و خونه ها گرون نبود الان یه پراید داریم.یه پارتمان کوچیک اصلا نمیشه ارتقا داد واقعا همه چی گرونه من خودمم رفتم سرکار شما هم سعی کن خودت بری سرکار منم دلم میخواد خیلی چیزا روبرای بچه هام بخرم آرزومه یه اسکوتر برقی برای بچه هامبخرم ولی همکارام رو میبینم پدرشوهر بهشون خونه داد آماده سر خونه زندگی آماده حقوق خودشون پس اندازی ماشین خارجی خریدن ولی من با حقوقم خرج خورد و خوراک وام می دم
واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد
ما هم همین شرایط رو داریم با یه بچه دو ساله. تازه شوهر من ازم سرد شده نه توجهی نه نگاهی هیچ، نه پول داریم یکم خرج کنم دلم وا بشه نمی دونم به چه امیدی زنده ام با این شرایط. بنظر من عشق و محبت بین زن و شوهر از پول مهمتره اگه این رو داری برو خدا رو شکر کن ما همینم نداریم