2777
2789

حالا متعهل باشیم نمیشه جواب بدیم؟

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه😄

درد شدید زیر دلت هر سمتی که کیست داشتی ممکنه تب کنی شاید خونریزی شاید مایع ازت خارج بشه ولی دردش خیلی زیاده برو سونو بده ببین چه خبره

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
درد شدید زیر دلت هر سمتی که کیست داشتی ممکنه تب کنی شاید خونریزی شاید مایع ازت خارج بشه ولی دردش خیل ...

زیر دلم تا چن روز درد میکرد الانم گاهی ولی از دیروز یکم کمرم گاهی زیر دلم ینی کیسته؟بلند میشم یکم سرگیجه

🐣💫🦄🌈
زیر دلم تا چن روز درد میکرد الانم گاهی ولی از دیروز یکم کمرم گاهی زیر دلم ینی کیسته؟بلند میشم یکم سر ...

هنوز نمیدونی کیست داری یا نه بعد میگی پاره شده؟ اگر پریودت نا منظمه یا لخته زیاد میاد ازت برو دکتر

هنوز نمیدونی کیست داری یا نه بعد میگی پاره شده؟ اگر پریودت نا منظمه یا لخته زیاد میاد ازت برو دکتر

نه دیگ میخاس بدونم علائم بقیه چی بوده چون به هرکس گفتم این علائمو دارم گف کیست

🐣💫🦄🌈