2777
2789
عنوان

بابک خرمدین

782 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

اول عذرخواهی میکنم بابت عنوان کردن  این موضوع دردناک چون از وقتی ماجرا را شنیدم و هر چی بیشتر پیش میره بیشتر شوکه میشم و بسیار برای این جوان و خواهرش غصه خوردم 

مسیله ی ناراحتی و درد من مرگ دردناکشون نیست بیشتر تصور زندگی که داشتن قلبم را بدرد میاره 

اصلا چهره ی بابک خرمدین شبیه یه زنی هست که اسیبهای زیادی را متحمل شده و توان مبارزه نداشته یه چهره بدون شادابی و بسیار افتاده و غمگین 

مدام فکر میکنم پدری با روحیه ی شیطانی چطور با فرزندانش در طول زندگی رفتار کرده و چه اسیبهایی را به روحشون زده 

مدام فکر میکنم فرزندانش به سمت ترس و وحشت و افسردگی کشونده .....

واقعا تصور نمیکردم رکزی برلی مردی ۴۷ ساله در حد کودکی ۷ ساله دلم بسوزه و قلبم برای مظلومیتش کنده بشه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

دوانی به تمام معنا بودن

با اینکه بیشتر از ۴۰ روز گذشته ولی باز دلتنگتم حس میکنم هستی هر روزش دختر ۲ سالت میپرسه مامانم کو نمیادش خدایا خودت درمونو بده🖤 .                                                                  ۲۲ سالمه ۲ ساله عقد هستم انشالله همیشه سلامتی و دل خوش باشه💌🤵.یه دختر گیمر🎮 هستم اگه کسی میاد پلی بدیم بازی های گوشی 📱و pc🖱. به کانال آپارتمم سر بزنید ویدیوهامو تماشا کنید🧡💛🧡💛https://www.aparat.com/Apranikgirl💛🧡💛🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا توصیفت درسته چهره یک زنه درد کشیده

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
دقیقا توصیفت درسته چهره یک زنه درد کشیده

هبچ وقت تصور نمیکردم برای مظلومیت مردی تا این حد متاثر بشم

حتی ترس در نگاهش دیده میشه

و ناامیدی زیادی

عزیزم اون دنیا خدایی هس جواب دادنی هس مگه الکیه باید تیکه تیکه بشن 

خداوند اگر نبود که همه ی ما از دست این دنیا کم اورده بودیم 

وقتی پدر رومینا سر دخترشو برید و اعدام نشد امثال پدر بابک خرمدین هم یاد گرفتن بچه هاشونو بکشن و از اون جالب تر اینکه یه سری کلمه قضاوت رو انداختن تو دهنشون هی میگن قضاوت نکنید شاید بچه، پدر مادرشو اذیت کرده! کاش بعضیا می‌فهمیدن پدر مادر مقدس نیستن و زاییدن آدمارو مقدس نمیکنه 

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.
هبچ وقت تصور نمیکردم برای مظلومیت مردی تا این حد متاثر بشم حتی ترس در نگاهش دیده میشه و ناامیدی زی ...

دقیقا توصیفت درست بود چهره ی افتاده و ناامید

روی دستش پسرش رفت ولی قولش نه،لطفا لایک نکنید ممنونم