2777
2789
عنوان

این چه خانواده ایه من باهاشون ازدواج کردم؟!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والااااااا

دیگه پول اب چیه زورشون میاد😐 عروسام خیلی  پر رو شاخ هستن ها

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

گفتم پول آبوبایدداددیگه،اینام گناه دارن بازنشستس،برگشته میگه شماپولداریدپول پارومیکنیدبعددادمیزدخدایااا ایناجراغرورمنوخوردمیکنن،من مونده بودم،بعدپدرشوهرمومادرشوهرم ساکتن بدبختا،اومده میگه ببین النگوشوداده به دخترشا،گفتم به ماچه دوست داشته،بعدبرگشته میگه مامان ببین چه طرفداریتومیکنه،کارش گیرتوئه آخه لازمت داره،بچشم ازبالامیگفت خونه خریدیدبه مانگفتین،گفتم چی،قاطی کردما،گفتم به توچه یه ذره بچه،والاعروسی کردیم پدرمارودراواردی که ترودوست دارنوواسه توبلدن،والاهیج کاریم نکردن،زاییدم رفتی مادرتواواردی سروقت مادرشوهرم،که چرااین رفته خصوصی،چشم مارودراواردید،اومدم اینجانشستم برگشتی گفتی چرااین اومده اینجا،بگم خونه خریدیم بدهکاریم پول میدی نه میری سراغ اینا،برگشت دادوبیدادمن فکرمیکردم توتحصیل کرده ای خیلی حرفای بدزد،آخرم رفت بالابه شوهرم میگه زندگیتوخراب میکنم فلان بسان،چراخداجواب اینارونمیده،بعدرفته قهر،داداششوآوارده سروقت مادرشوهرم،من هیچی نگفتم اومدم خونم،داداششم گفت ببخشیدوشبم خانوم تشریف آوارد،میگه اینااینجانشستن خومه خریدن دیگه

دیگه پول اب چیه زورشون میاد😐 عروسام خیلی  پر رو شاخ هستن ها

تو نی نی سایت فقط خواهر شوهر آدم بده داستانه 🤦

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎
تو نی نی سایت فقط خواهر شوهر آدم بده داستانه 🤦

اره😂😂😂

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم