خواهرزاده منم اگه بیوفته یا جاییش درد بگیره حتما باید مسببشو بزنه به قول خودش:اَتَهههه
شایدفردایی نباشه🙃☀ یکی هست که فقط و فقط برای من نفس میکشه... اونم دماغمه 😎😑 ای محبوب عاشقان! به حق ادمین گروه اولیائت ، مارا نیز در پست شان Add کن. الهی آمین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهرزاده منم اگه بیوفته یا جاییش درد بگیره حتما باید مسببشو بزنه به قول خودش:اَتَهههه
ظاهرش خیلی مظلومه ولی❤😁
شایدفردایی نباشه🙃☀ یکی هست که فقط و فقط برای من نفس میکشه... اونم دماغمه 😎😑 ای محبوب عاشقان! به حق ادمین گروه اولیائت ، مارا نیز در پست شان Add کن. الهی آمین
چن روز پیش تو کوچه زمین خورد همسایه بلندش کرد میخواست بخوره زنه رو چنان جیغ میزد که نگو کلی خندیدیم ...
😁😂😂😂