2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 73495 بازدید | 1685 پست
سلام من ترم ۵ روانشناسی و دیپلم تجربی با معدل بالا دارم.روستامون آگهی استخدام زده ولی نمیدونم میتونم ...

آره با قانون جدید میتونی شرکت کنی(فقط تعهد میدی فقط دیپلمت اعمال شه و درخواست ارائه مدرک بالاتر ندی قبلا نمیشد)

اگه قبول شی اینا کلاست شروع شه(معمولا از زمان ثبت نام تا شروع کلاس یه یه سال خرده‌ای طول میکشه) دیگه مجبوری انصراف بدی از دانشگاه و ... همزمان با کلاسم غیرمجازه جای دیگه درحال تحصیل باشی

درمورد ارشد خوندن هم تا زمانی که سرکار بری باید بیخیالش شی اگه قبول بعدشم قبول شی مدرکتم بگیری اعمال نمیکنن رو ادامه تحصیل دادن بهورز هم سخت گیرن گیر میدن و..

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
سلام میشه فرق روستای اصلی و قمر رو بگین ؟ ممنون میشم .واینکه همه واکسن بچه ها رو باید بلد باشیم ک چه ...

روستای اصلی روستایی که خانه بهداشت توش تاسیس شده و ممکنه مرکز خدمات جامع سلامت روستایی داشته باشه میتونه هم نه 

اما روستای قمر روستاییه که تحت پوشش خانه بهداشت روستای اصلیه تا فاصله ۶ کیلومتری از اون قرار داره و خودش نه خانه بهداشت داره نه مرکز خدمات جامع سلامت 

حفظ کردنش سخت نیست فقط الگو سازی کنید بنویسید میبینید راحته

کم پیش میاد بپرسن ولی بلد باشین خیلی بهتره 

با مخففای انگلیسیشون یاد بگیرید هم روش خوبیه

مثلا BCG  ب.ث.ژ(سل)

HepB هپاتیت ب

Panta پنجگانه

DTP سه گانه

MMR همون ام ام ار 

و...

ولی باید بلد باشید محتویاتش چیه مثلاً mmr سرخک سرخجه اوریونه اینطوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید من و  دوستم دو نفریم امروز مصاحبه رفتیم امکانش هس از بین ما یه نفر بره گزینش یا هر دو تایی مون میریم به عیر از ما کسی دیگه ای نیس ؟

واینکه چه قد طول میکشه جوابش بیاد

سلام ببخشید من و  دوستم دو نفریم امروز مصاحبه رفتیم امکانش هس از بین ما یه نفر بره گزینش یا هر ...

یه نفرتون انتخاب میشه برا گزینش مدارک میده و میره 

اما فقط یه استان اینطوری داشتیم که ذخیره هم مشخص کردن و از هردو مدارک گرفتن و تحقیقات کردن ولی اون استثنا بود و تصمیم اختصاصی اون استان بود که یکمم اشتباه بود 

درکل ۹۹ درصد موارد حالت اول اتفاق میوفته ولی حتی حالت دوم هم اتفاق بیوفته نفر اصلی خیلی خیلی شانسش بالاتر مگر مشکل شدیدی داشته باشه که اون دیگه فرقی نمیکرد رقیب داشته باشه یا نه و..

یه نفرتون انتخاب میشه برا گزینش مدارک میده و میره  اما فقط یه استان اینطوری داشتیم که ذخیره هم ...

پس فقط یه نفر میره گزینش درسته ؟

میشه لطف کنین بگین چه قد طول میکشه بگن ؟

پس فقط یه نفر میره گزینش درسته ؟ میشه لطف کنین بگین چه قد طول میکشه بگن ؟

آره در ۹۹ درصد موارد

اول مدارک باید بدید حدود تا یه ماه بعد میان تحقیق(مورد داشتیم ۵.۶ هم طول کشیده ولی میانگین دو سه ماه)

بعد تحقیق دو هفته تا یه ماه بعد معمولا میرید گزینش

جوابشم یه ماهی طول میکشه

همشون حدودیه و بستگی به این داره که گزینش استانتون چقدر سرش شلوغ باشه یا سرعت عملشون 

ولی اینا که گفتم حداقل درنظر بگیرید

آره در ۹۹ درصد موارد اول مدارک باید بدید حدود تا یه ماه بعد میان تحقیق(مورد داشتیم ۵.۶ هم طول کشیده ...

بخشید زیاد سوال پرسیدم خیلی ممنونم یکم استرس دارم 

من پدرم سابقه بیماری اعصاب دارن اونجا هم پرسیدن گفتم 

ممکن به این دلیل رد بشم 

بخشید زیاد سوال پرسیدم خیلی ممنونم یکم استرس دارم  من پدرم سابقه بیماری اعصاب دارن اونجا هم پر ...

نه لحاظ قانونی مشکلی نیست اصلا عرفا هم مشکلی پیش نمیاد نگران نباشید مهم عملکرد و مجموع نمرات خودتونه و رفتار و پوشش و.. تو مصاحبه و تحقیق